Nieuwbouwloterij op Harderwijkse Zaken

7 Februari 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Nieuwbouw

De populaire website van Harderwijkse Zaken blijft groeien en besteedt veel aandacht aan het plaatselijke nieuws en de regio. Niet voor niets een interessant medium voor adverteerders. Harderwijkse Zaken heeft ook de Nieuwbouwloterij onder de aandacht gebracht. Voor de start van de Nieuwbouwloterij kwam de correspondent naar VVOG voor een interview.

Waar we in het verleden nog bij de brievenbus stonden te wachten op “het Schildertje”,staat het laatste nieuws tegenwoordig binnen enkele minuten al op Harderwijkse Zaken.

De toekomstige hoofdtrainer van ons had nog maar net zijn handtekening geplaatst of Harderwijkse Zaken wist het nieuws al te publiceren. Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste zaken dan bezoek je dagelijks de VVOG website en Harderwijkse Zaken. Binnenkort lees je wat er allemaal voor de veiling beschikbaar is gesteld en op 8 maart geveild kan worden. Omdat er ook interesse en belangstelling voor de veiling van buiten de vereniging is, zal de lijst met veilingitems ook op Harderwijkse Zaken worden gepubliceerd.

Voor het actuele (sport) nieuws, informatie uit Harderwijk en de Veluwse zaken kijk je op https://www.harderwijksezaken.nl

https://www.harderwijksezaken.nl/veluwse-zaken-tv/v/159/nieuwbouw-loterij-vvog-van-start

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Lees bericht

17 april zijn de velden 1 t/m 4 niet bespeelbaar tot 17:00 uur

15-04-2019

Woensdag 17 april is er wederom het schoolvoetbal.

Nieuwsoverzicht Archief