Nieuwbouwloterij op Harderwijkse Zaken

7 Februari 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Nieuwbouw

De populaire website van Harderwijkse Zaken blijft groeien en besteedt veel aandacht aan het plaatselijke nieuws en de regio. Niet voor niets een interessant medium voor adverteerders. Harderwijkse Zaken heeft ook de Nieuwbouwloterij onder de aandacht gebracht. Voor de start van de Nieuwbouwloterij kwam de correspondent naar VVOG voor een interview.

Waar we in het verleden nog bij de brievenbus stonden te wachten op “het Schildertje”,staat het laatste nieuws tegenwoordig binnen enkele minuten al op Harderwijkse Zaken.

De toekomstige hoofdtrainer van ons had nog maar net zijn handtekening geplaatst of Harderwijkse Zaken wist het nieuws al te publiceren. Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste zaken dan bezoek je dagelijks de VVOG website en Harderwijkse Zaken. Binnenkort lees je wat er allemaal voor de veiling beschikbaar is gesteld en op 8 maart geveild kan worden. Omdat er ook interesse en belangstelling voor de veiling van buiten de vereniging is, zal de lijst met veilingitems ook op Harderwijkse Zaken worden gepubliceerd.

Voor het actuele (sport) nieuws, informatie uit Harderwijk en de Veluwse zaken kijk je op https://www.harderwijksezaken.nl

https://www.harderwijksezaken.nl/veluwse-zaken-tv/v/159/nieuwbouw-loterij-vvog-van-start

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief