Nieuwbouwloterij op Harderwijkse Zaken

7 Februari 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Nieuwbouw

De populaire website van Harderwijkse Zaken blijft groeien en besteedt veel aandacht aan het plaatselijke nieuws en de regio. Niet voor niets een interessant medium voor adverteerders. Harderwijkse Zaken heeft ook de Nieuwbouwloterij onder de aandacht gebracht. Voor de start van de Nieuwbouwloterij kwam de correspondent naar VVOG voor een interview.

Waar we in het verleden nog bij de brievenbus stonden te wachten op “het Schildertje”,staat het laatste nieuws tegenwoordig binnen enkele minuten al op Harderwijkse Zaken.

De toekomstige hoofdtrainer van ons had nog maar net zijn handtekening geplaatst of Harderwijkse Zaken wist het nieuws al te publiceren. Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste zaken dan bezoek je dagelijks de VVOG website en Harderwijkse Zaken. Binnenkort lees je wat er allemaal voor de veiling beschikbaar is gesteld en op 8 maart geveild kan worden. Omdat er ook interesse en belangstelling voor de veiling van buiten de vereniging is, zal de lijst met veilingitems ook op Harderwijkse Zaken worden gepubliceerd.

Voor het actuele (sport) nieuws, informatie uit Harderwijk en de Veluwse zaken kijk je op https://www.harderwijksezaken.nl

https://www.harderwijksezaken.nl/veluwse-zaken-tv/v/159/nieuwbouw-loterij-vvog-van-start

Lees bericht

Vuurwerkverbod en toezicht!

12-08-2022

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Lees bericht

Weer trainen! 2e ophaaldag kleding en trainingsmaterialen!

11-08-2022

Er mag weer getraind worden! Het nieuwe trainingsschema staat op de site:  https://www.vvog.nl/teams/trainingsschema

Lees bericht

U gaat toch ook gezellig mee met de supportersbus?

09-08-2022

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen van Márion Reizen. Informatie over de busreizen leest u in dit bericht.

Nieuwsoverzicht Archief