JO11-1 op het ijs

24 December 2018 / Jeugd

Ondanks we in de ochtend helaas een teleurstellend resultaat hadden behaald tegen VV Hierden, en daardoor geen kampioen zijn geworden, kunnen we alsnog terug kijken op een mooie eerste seizoenshelft.

We hebben veel mooie wedstrijden gespeeld en we hebben als team en individueel veel stappen gezet. Die groei wordt dan ook beloond met een promotie naar de hoofdklasse waar we in de voorjaarscompetitie gaan spelen.

Maar eerst gaan we even met het hele team bijkomen van het eerste half jaar. Iedereen was in de avond alweer een beetje bijgekomen van de teleurstelling van die ochtend en we zijn gezellig met gaan schaatsen op de Markt in Harderwijk.

Er was speciaal 2 uur vrij gemaakt voor de jeugd van VVOG en daar werd door de meeste jeugdspelers ook gebruik van gemaakt. Veel jeugdspelers stonden met enthousiasme voor de deur te wachten om te kunnen schaatsen. Nadat iedereen zijn schaatsen had uitgezocht mocht iedereen het ijs op en vloog de tijd om. Iedereen beleefde er veel plezier aan en na afloop hebben we nog met z’n allen een patatje gegeten. Een leuke afsluiter van een mooi half jaar,

Nu eerst maar even genieten van een welverdiende vakantie met nog wel een zaalvoetbaltoernooitje op het programma.

Namens de staf van VVOG JO11-1 de ijsbaan en VVOG erg bedankt voor de leuke avond!

Alle ouders natuurlijk bedankt voor het rijden op de zaterdagen en iedereen prettige feestdagen gewenst en op naar een mooi 2019 met veel voetbal plezier!

JO11-1 op het ijs

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief