JO11-1 op het ijs

24 December 2018 / Jeugd

Ondanks we in de ochtend helaas een teleurstellend resultaat hadden behaald tegen VV Hierden, en daardoor geen kampioen zijn geworden, kunnen we alsnog terug kijken op een mooie eerste seizoenshelft.

We hebben veel mooie wedstrijden gespeeld en we hebben als team en individueel veel stappen gezet. Die groei wordt dan ook beloond met een promotie naar de hoofdklasse waar we in de voorjaarscompetitie gaan spelen.

Maar eerst gaan we even met het hele team bijkomen van het eerste half jaar. Iedereen was in de avond alweer een beetje bijgekomen van de teleurstelling van die ochtend en we zijn gezellig met gaan schaatsen op de Markt in Harderwijk.

Er was speciaal 2 uur vrij gemaakt voor de jeugd van VVOG en daar werd door de meeste jeugdspelers ook gebruik van gemaakt. Veel jeugdspelers stonden met enthousiasme voor de deur te wachten om te kunnen schaatsen. Nadat iedereen zijn schaatsen had uitgezocht mocht iedereen het ijs op en vloog de tijd om. Iedereen beleefde er veel plezier aan en na afloop hebben we nog met z’n allen een patatje gegeten. Een leuke afsluiter van een mooi half jaar,

Nu eerst maar even genieten van een welverdiende vakantie met nog wel een zaalvoetbaltoernooitje op het programma.

Namens de staf van VVOG JO11-1 de ijsbaan en VVOG erg bedankt voor de leuke avond!

Alle ouders natuurlijk bedankt voor het rijden op de zaterdagen en iedereen prettige feestdagen gewenst en op naar een mooi 2019 met veel voetbal plezier!

JO11-1 op het ijs

Lees bericht

Winst én 2 Superloten VVOG 1

15-09-2019

Een prachtige dag was het afgelopen zaterdag op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Grote Clubactie zaterdag van start!

12-09-2019

Zaterdag start de Grote Clubactie. Nu kun je ook online je loten verkopen en kijk alvast naar de mooie prijzen!

Lees bericht

Veldboom Vastgoed wordt hoofdsponsor bij VVOG

12-09-2019

Naast ING en EFMI Business-School heeft VVOG Veldboom Vastgoed als hoofdsponsor weten te binden

Nieuwsoverzicht Archief