Neem kennis van de maatregelen

Beluister onze audio boodschap

Corona is helaas aan de orde van de dag in onze maatschappij. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor onze sport en het organiseren/bezoeken van wedstrijden. Het bestuur vraagt de leden en al onze bezoeker kennis te nemen van de geldende (huis) regels en alle medewerking te verlenen die nodig zijn om het sportpark open te houden en onze sport te kunnen beoefenen. Wij doen samen ons uiterste best alles goed mogelijk te organiseren en af te stemmen.

Laten we scherp blijven en elkaar er op aanspreken indien dat nodig is. Volg de regels en voorschriften en bedenkt je dat we alleen samen van corona kunnen winnen.

Hoe betreed je het sportpark

De aanrijroute naar de parkeerplaats en fietsenstalling is eenrichting geworden. Wij verzoeken u alle zich daar ook aan te houden. Verder is de entree voor het hoofdveld inmiddels verplaatst en bevindt zich nu naast het wedsecretariaat. Vanaf de fietsenstalling door de grote poort en dan wijst het zich dat vanzelf.

Opening sportpark en trainingen

Vanaf 28-11-2021 is de sluitingstijd van ons sportpark 17.00uur. Wedstijden en trainingen tussen 17.00 en 05.00uur zijn niet meer toegestaan. Alle trainingen mogen tot 16.45uur plaatsvinden. Om 17.00uur dient het sportpark door iedereen verlaten te zijn.

Corona regels op het sportpark en in kantine

Op dit moment is publiek helaas niet welkom op het sportpark. Hierbij geldt de uitzondering voor alle personen die funcioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals: scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhouds professionals, vrijwillgers en strikt noodzakelijke rij-ouders.

Voor alle binnenlocaties (katine, toiletten, kleedkamers, wedstrijdsecretariaat)geldt dat het tonen van een geldig CTB (corona toegangsbewijs) 1,5meter afstand en een mondkapje verplicht is voor personen van 18 jaar of ouder. Voor locaties met vast zitplaats, zoals onze kantine,geldt dat je een mondkapje draagt als je de kantine in en uit gaat. Ook als je iets bestelt of naar het toilet gaat is het dragen van een mondkapje verplicht. De kantine blijft op doordeweekse dagen gesloten en op zaterdag sluit de kantine om 16.45uur.

Gebruik kleedkamers

Voor het gebruik van de kleedkamers op wedstrijddagen moeten spelers vanaf 18jaar een geldig CTB tonen.

Op trainingsdagen gelden de volgende regels voor gebruik/betreden van de kleedkamers:

Gebruik kleedkamers seniorenelftallen

 • De kleedkamers blijven tot nader bericht gesloten. De spelers kleden zich thuis om.

Gebruik kleedkamers jeugdelftallen (tot en met JO-19)

 • Gebruik van kleedkamers is toegestaan alleen door de spelers en indien noodzakelijk (kort) de leider/trainer


 

De algemene regels die gelden voor ons hele sportpark op een rijtje

 • Gezond verstand gebruiken en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid staan voorop;

 • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels in acht;

 • Conformeer je aan onze (huis) regels en werk mee;

 • Informeer kinderen over de algemene veiligheids- en hygiënevoorschriften;

 • De aanwijzingen van de stewards en overige toezichthouders opvolgen;

 • 1,5 meter afstand houden van elkaar.

 • Voor toegang van binnenlocaties (kantine kleedkamers, toilet, wedstrijdsecretariaat is tonen van een geldig corona vaccinatiebewijs en dragen mondkapje veplicht.

  1. de kleedkamergebouwen geldt dat als je niet in bezit van het bewijs, je wel mag sporten maar niet in de kleedkamers, toiletten en douches mag komen. Dit geldt voor alle spelers boven de 18 jaar en de begeleiding en voor de jeugdleiders/trainers die jeugdteams begeleiden.
 • Voor trainingsdagen gelden voor gebruik/betreden kleedkamer die hierboven genoemde regels.

 • Geen verkoop van alcoholhoudende dranken aan personen beneden de 18 jaar. Ook het nuttigen van alcohol tot 18 jaar is verboden en mag alleen in de kantine of op het terras.

 • Ook bij VVOG is er geen plaats voor racisme of discriminatie.

 • Verder is ons sportpark rookvrij.

 • Betalen doen we bij voorkeur (uitsluitend) contactloos met pin;

 • Bij overtreding van deze spelregels, kan de toegang ontzegd worden.

Wij rekenen op de medewerking van iedereen. Alleen dan kunnen we in de aankomende tijd wedstrijden blijven organiseren. Laten we er een mooi seizoen van maken.