Neem kennis van de maatregelen

Beluister onze audio boodschap

Corona is helaas aan de orde van de dag in onze maatschappij. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor onze sport en het organiseren/bezoeken van wedstrijden. Het bestuur vraagt de leden en al onze bezoeker kennis te nemen van de geldende (huis) regels en alle medewerking te verlenen die nodig zijn om het sportpark open te houden en onze sport te kunnen beoefenen. Wij doen samen ons uiterste best alles goed mogelijk te organiseren en af te stemmen.

Laten we scherp blijven en elkaar er op aanspreken indien dat nodig is. Volg de regels en voorschriften en bedenkt je dat we alleen samen van corona kunnen winnen.

Hoe betreed je het sportpark

De aanrijroute naar de parkeerplaats en fietsenstalling is eenrichting geworden. Wij verzoeken u alle zich daar ook aan te houden. Verder is de entree voor het hoofdveld inmiddels verplaatst en bevindt zich nu naast het wedsecretariaat. Vanaf de fietsenstalling door de grote poort en dan wijst het zich dat vanzelf.  

Gedrag op het sportpark en kantine

Voor het gehele sportpark geldt dat we alleen welkom zijn als we geen verschijnselen van corona hebben. In de kantine mag je iets eten of drinken als je in bezit bent van een corona vaccinatiebewijs. Heb je deze niet of wil je die niet laten zien, dan mag je wel iets te eten of drinken in de kantine kopen maar moet je het buiten op het terras nuttigen. 

Wat doe je bij (lichte) klachten

Laat je dan gratis testen en blijf tot de uitslag van een test bekend is thuis. Maak via het telefoonnummer 0800-1202 een afspraak. De uitslag is binnen 48 uur bekend. Klachten die passen bij corona zijn: verkoudheidsklachten zoal neusverkouden, loopneus, niezen, keelpijn. hoesten, benauwdheid, verhoging/ koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Bel bij ernstige klachten of zit je in de risicogroep gelijk met je huisarts.

Wat verwachten we als bij jou corona wordt vastgesteld

Nadat je via de GGD bent getest en is vastgesteld dat jij of iemand in je directe omgeving is besmet met het corona virus verwachten we dat je alle adviseren en maatregelen van de GGD opvolgt. Aangezien jij iemand zou kunnen hebben besmet verwachten wij dat je je jeugdleider, jeugdcommissie, je (vrijwilligers) coördinator of iemand van het bestuur zo snel mogelijk informeert. Wij willen er alles aan doen de besmetting te voorkomen of betrokkenen waarmee jij in contact bent geweest te informeren. Bijvoorbeeld het team waarin jij speelt of waar jij de leider/ trainer van bent. Wij gaan uiteraard niet voorbij aan de privacy regels maar willen wel ons steentje bijdragen aan het voorkomen van verdere besmettingen of informeren van (team) leden waarmee jij in contact bent geweest.

De algemene regels die gelden voor ons hele sportpark op een rijtje

 • Gezond verstand gebruiken en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid staan voorop;
 • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels in acht;
 • Conformeer je aan onze (huis) regels en werk mee;
 • Informeer kinderen over de algemene veiligheids- en hygiënevoorschriften;
 • De aanwijzingen van de stewards en overige toezichthouders opvolgen;
 • Eten en drinken in de kantine mag alleen als je in het bezit bent van een geldig corona vaccinatiebewijs. Heb je die niet of wil je het bewijs niet laten zien dan mag wel iets te drinken of eten in de kantine halen, maar moet je het buiten op het terras nuttigen.
 • Geen verkoop van alcoholhoudende dranken aan personen beneden de 18 jaar. Ook het nuttigen van alcohol tot 18 jaar is verboden en mag alleen in de kantine of op het terras.
 • Ook bij VVOG is er geen plaats voor racisme of discriminatie.
 • Verder is ons sportpark rookvrij.
 • Betalen doen we bij voorkeur (uitsluitend) contactloos met pin;
 • Bij overtreding van deze spelregels, kan de toegang ontzegd worden.

Wij rekenen op de medewerking van iedereen. Alleen dan kunnen we in de aankomende tijd wedstrijden blijven organiseren. Laten we er een mooi seizoen van maken.