Toernooi
Datum Dinsdag 29-10-2019
Aanvang 20:00

Beloften VVOG doen zichzelf te kort

Afgelopen dinsdagavond 29 oktober is de 2e wedstrijd gespeeld in SD Sportwear beloftencompetitie.
De uitslag deed geen recht aan het geleverde veldspel, waarbij VVOG het grootste gedeelte van de wedstrijd de bovenliggende partij was. Veel open kansen die eigenlijk gescoord hadden moeten worden.

VVOG kwam in de 9e minuut met 0-1 voor door Dani van Dijk, hij kreeg de bal strak aangespeeld door Daniel Noorman en scoorde oog in oog met de keeper met een mooie lob. Vlak voor rust maakte Sparta Nijkerk gelijk. Na ruim een uur spelen maakte Jona de Bruin de 1-2 door 4 man uit te spelen en daarna heel beheerst binnen te schieten. Door verkeerd om te schakelen kon Sparta de gelijkmaker binnenschieten. Sparta kwam zelfs volledig onnodig na 75 minuten op voorsprong . Vlak voor tijd werd toch de minimaal verdiende gelijkmaker gescoord. Loek Bockting stuurde Mark Bottenheft weg die zijn directe tegenstander uitspeelde daarna een lage voorzet gaf die vakkundig door Dani werd binnengeschoten.
Na de eerste wedstrijd ook gelijk te hebben gespeeld tegen de beloften van IJsselmeervogels, staat VVOG nu op de derde plaats. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 19 november thuis tegen de beloften van DVS ’33. De aftrap zal zijn om 20:00 uur.
 

Opstelling

Wouter Polhoud,
Fons Eggink (45. Loek Bockting), Zakaria Fadili ©, Max Jansen, Finn Kluiver,
Matthias in ’t Anker (62. Jeffrey Moral), Hayrullah Tekin, Mark Bottenheft,
Daniël Noorman (45. Milan Holstege), Dani van Dijk en Jona de Bruin.

Locatie

Sportcomplex De Ebbenhorst Nachtegaalsteeg 1 3862 WJ Nijkerk

Vul hieronder het startpunt in en klik op de knop Routebeschrijving.