laatste trainingen 2024

laatste trainingen 2024 Geplaatst op 13-06-2024 om 09:00 door Johan Agterberg

Graag informeer ik jullie over de laatste trainingen van het seizoen.

Op zaterdag 15 juni 2024 is er nog een normale training van 10:00 tot 11:00 uur op het hoofdveld van VVOG.

Op zaterdag 22 juni 2024 is het alweer de laatste training van het seizoen. Deze training is ook op het hoofdveld en staat in het teken van ‘waterpret’. Iedereen mag dan ook een waterpistool of waterspeelgoed meenemen. Zorg dat je droge kleding en een handdoek meeneemt, want de kans dat je de training droog doorstaat schat ik erg klein in.

Daarnaast is op zaterdag 22 juni ook het moment dat de in bruikleen uitgereikte VVOG tenues weer moeten worden ingeleverd. Ook de pupillen die volgend jaar weer bij de voetbalschool trainen moeten het tenue inleveren! Bij het secretariaat zullen vrijwilligers de kleding tussen 11.00 en 12.00 uur in ontvangst nemen. Zorg ervoor dat de tenues schoon en als complete set worden ingeleverd, alleen dan wordt het formulier van ontvangst ondertekend. Zorg er dus voor dat de kinderen in een ander kledingsetje trainen. Mocht je de 22e zelf niet kunnen, dan graag het tenue aan iemand meegeven die er wel is.

Hierbij ook verzoek aan alle ouders/verzorgers om na de laatste training nog even naar de middenstip te komen voor een paar korte mededelingen over volgend seizoen.


Overzicht