De Auto Flevo League is onderdeel van Voetbalschool Dolfijn.

In de Auto Flevo League spelen kinderen van 5 en 6 jaar (de Orca's). De doelstelling van de Auto Flevo League is om spelers op een leuke manier kennis te laten maken met het voetbal, waarbij plezier en spel voorop staan. In de Auto Flevo League spelen de pupillen wedstrijdjes van 4 tegen 4 op een klein veld (Hoofdveld).  Ze spelen elke zaterdag op een vast tijdstip bij VVOG (tussen 10.00 en 11.00uur).  Dus geen uitwedstrijden. 
Op woensdagmiddag wordt er getraind van 16.30 tot 17.30 uur op veld 4 (kunstgrasveld).

Kinderen kunnen kijken of zij het voetballen leuk vinden. Zij krijgen gelegenheid om enkele weken mee te trainen en te voetballen. Dit zonder enige verplichting ! Na twee weken beslist de Messi van 2025 of hij/zij wil doorgaan met voetballen. Zo ja, dan moet hij/zij zich aanmelden bij VVOG via http://www.vvog.nl/clubinformatie/lidmaatschap/aanmelden.

Omdat voetbal allang geen jongenssport meer is worden meisjes in het bijzonder uitgenodigd. Wil je meedoen? Gewoon komen en zeggen dat je mee wilt doen. Het antwoord is altijd, JA.

 

Laatste wedstrijd

29 maart

Uitslag nog niet bekend

Volgende wedstrijd

Er staan geen wedstrijden op het programma.

Nieuwsberichten

Lees bericht

Speeldata voorjaar 2017

8 Feb

Hierbij de planning voor de voetbalschool Dolfijn Voorjaar 2017.

Lees bericht

Speeldata tot zaalseizoen

17 Aug

Hierbij de speeldagen zodat u die over kunt nemen in de agenda. Trainingen op de woensdagen zijn enkel voor de Orka's PS...

Lees bericht

Kom naar de VVOG Dolfijne Dag op 25 juni

16 Mei

Op 25 juni organiseert VVOG net als vorig jaar de VVOG Dolfijne Dag. Een dagje naar het Dolfinarium voor maar € 10,00 per persoon.