Competitie
Datum Zaterdag 21-04-2018
Aanvang 09:45
Wedstrijdnummer 84525
Scheidsrechter Kalyon, M. (Mustafa)

VVOG JO13-1 wint terecht van WSV!!!

Na ruim 180 minuten niet te hebben gescoord kregen we tegen WSV uit Apeldoorn de kans om weer eens een doelpunt te maken. Thuis wonnen we met 4-1 van dit team en zagen we een goed spelend VVOG. Na een week hard getraind te hebben en twee voorgaande wedstrijden tegen CSV Apeldoorn en Excelsior te hebben gespeeld zijn we klaar voor WSV.

 

Opstelling 1e helft:

Reza

Tim – Ruben – Jasper © - Mark

Maurits – Engin – Kenzo

Simeon – Daan – Rick

 

1e helft

 

We beginnen sterk aan de wedstrijd. Laten de wil om te winnen zien en merken, gaan dan ook veel duels aan en gaan echt voetballen door veel positie spel te spelen. Het baltempo ligt hoog en er wordt veel vrijgelopen. De organisatie staat goed, mede hierdoor worden wij in de eerste 5 minuten een aantal keer gevaarlijk. Gelijk in de 1e minuut krijgt Daan al een 100% kans wanneer hij door een prachtige dieptebal van Ruben oog in oog met de keeper komt te staan. Helaas is de keeper scherp en houdt hij de stand op 0-0. Een paar minuten later krijgt Ruben een harde klap op zijn oor waardoor hij wordt gewisseld. Bram komt voor hem in de plaats. Door een mooie corner, die door Engin werd genomen, kon Simeon scoren. Het doelpunt bleef helaas uit. Na een kwartier spelen kwam WSV meer aan voetballen toe en speelde zij meer hun eigen spel. VVOG liep meer achteruit en ging hoge en onmogelijke ballen spelen. Het middenveld werd regelmatig onnodig overgeslagen en leden steeds meer balverlies. De afspraak van ‘VEILIGE BAL’ die we al vanaf het begin van het seizoen hebben staan wordt minder nagekomen.

 

Rust, 0-0

 

Opstelling 2e helft:

Reza

Tim – Enes – Jasper © - Kenzo

Binc – Bram – Simeon

Marijn – Daan – Gino

 

2e helft

 

We pakken de vorm van het begin van de eerste helft weer op en beginnen goed in de tweede helft. Marijn krijgt na een paar minuten spelen dan ook gelijk een kans om de openingstreffer te maken. Doordat we het tempo uit de eerste 15 minuten weer uitvoeren komt VVOG weer meer terug in hun eigen spel. Er worden een paar goede combinaties gemaakt maar een terecht doelpunt voor ons valt helaas niet. Door een foutje van Binc op het middenveld krijgt WSV een grote kans om voor te komen staan. Reza reageert scherp en heeft een goede redding, de stand blijft dus 0-0. Een paar minuten later bouwen we een mooie aanval op. Wat we op de trainingen trainen komt naar voren en dat wordt ook beloond. Door een mooie voorzet vanaf de linkerkant tikt Rick de bal bij de eerste paal binnen. 0-1! Doordat wij als team goed in de organisatie staan komt WSV nauwelijks meer aan goed voetbal toe en staan wij stevig in het blok. We laten WSV keuzes maken en geven veel druk vooruit. Echte grote kansen komen er niet meer. Tot de laatste minuut van de wedstrijd. Binc krijgt de bal en speelt een aantal spelers voorbij, komt 1 op 1 met de keeper, tikt de bal over hem heen, en dan… Het meest opmerkelijke wat ik ooit heb gezien en meegemaakt, zowel als trainer als speelster. De scheids geeft het eindsignaal en het is einde wedstrijd. Binc scoort in onze ogen maar toen de scheidsrechter affloot was de bal de achterlijn nog niet gepasseerd. De eindstand blijft dus 0-1. Terecht gewonnen maar er zat meer in vandaag. Nu lekker twee weken rust en daarna weer de focus op de volgende thuis wedstrijd tegen NEO uit Borne.

Opstelling

Opstelling 1e helft:
Reza
Tim – Ruben – Jasper © - Mark
Maurits – Engin – Kenzo
Simeon – Daan – Rick

Opstelling 2e helft:
Reza
Tim – Enes – Jasper © - Kenzo
Binc – Bram – Simeon
Marijn – Daan – Gino

Scoreverloop

0-1 Rick

Locatie

Sportcomplex De Voorwaarts De Voorwaarts 450 7321 MG Apeldoorn

Vul hieronder het startpunt in en klik op de knop Routebeschrijving.