Competitie
Datum Zaterdag 07-04-2018
Aanvang 10:30
Wedstrijdnummer 84479
Scheidsrechter J.A. (Rick) van Bussel

VVOG JO13-1 speelt gelijk uit tegen koploper CSV Apeldoorn!

Een week na de met 0-4 verloren thuiswedstrijd tegen Sparta Enschede stond de lastige uitwedstrijd tegen de koploper op het programma.

 

In verband met de afwezigheid van Enes heeft trainer/coach Laurens met zijn staf besloten om Bram centraal te posteren. Samen met Mark op links, Ruben op rechts en Jasper centraal stond het verdedigend als een huis. Met name Mark speelde zijn pijlsnelle directe tegenstander helemaal uit de wedstrijd.

Hoewel al snel duidelijk was dat CSV Apeldoorn een paar goede spelers in hun selectie heeft, deed VVOG geenszins onder voor de koploper. De eerste echte kansen waren zelfs voor VVOG.

Simeon had een grote kans op een doelpunt maar zijn schot werd door een CSV verdediger geblokt.

Even later ging Marijn goed door vanaf de rechterkant. Zijn schot was wel goed in de hoek geplaatst maar was te zacht om de keeper in de problemen te brengen.

Daarna volgde eigenlijk pas de eerste echte kans voor CSV. De vrije trap spatte uiteen op de lat. Nu had VVOG het geluk aan z’n zijde. Het spel werd van beide zijden harder en grimmiger.

Een harde overtreding op Daan bleef gelukkig zonder gevolgen.
De scheidsrechter trad telkens goed op en probeerde de gemoederen te sussen.

Vlak voor rust kreeg CSV nog een dot van een kans. Gelukkig kon Ruben er nog net een voet tussen krijgen.
De ruststand was dus 0 – 0.

 

In de 2e helft kwamen Bengt, Gino en Thomas voor Kenzo Maurits en Marijn.
Hoewel ze alle drie goed in vielen, werd Kenzo met zijn creativiteit node gemist op het middenveld. Hij werd later ook weer ingebracht door de trainer/coach.

Er waren over en weer kansen een aantal goede kansen. Toch had VVOG in de 2e helft het betere van het spel.

Bij vlagen liet VVOG mooi combinatie voetbal zien.

Na een hele mooie combinatie kreeg Daan nog een grote kans. Hij wachtte net iets te lang met schieten waardoor zijn schot geblokkeerd kon worden..

De corner leverde helaas niets op. VVOG slaagde er wel in om CSV op hun helft te houden.

Veel grote kansen leverde het echter niet op.

De weer ingebrachte Marijn kwam nog wel een paar keer goed door aan de rechter kant maar dat resulteerde helaas ook niet in een doelpunt.

 

De eindstand werd 0-0. Gezien het spelbeeld had er meer ingezeten voor VVOG. En dat tegen de koploper! Jullie hebben het dus heel goed gedaan boys!!!!!!
Het was opvallend dat Thomas, normaal spelend voor VVOG JO11-1, zich prima staande hield in deze topper in de Derde Divisie. Chapeau Thomas !!!!

Locatie

Sportpark Orderbos Orderbos 5 7313 HN Apeldoorn

Vul hieronder het startpunt in en klik op de knop Routebeschrijving.