Competitie
Datum Zaterdag 14-10-2017
Aanvang 10:45
Wedstrijdnummer 84761
Veld 1
Scheidsrechter H. (Hendrik) Drenthe

VVOG JO13-1 verliest van zichzelf!!!

1e helft

 

De eerste 15 minuten speelden we uitstekend daardoor kwam de 1-0 van Gino met een mooie assist van Kenzo. Maar daarna komt er een gevaarlijke vrije trap van een meisje die redelijk kon voetballen door die vrije komt ook de 1-1 van nummer 7 die goed kon voetballen en hij tikte met zijn voet net naast keeper. Door een onnodige overtreding kregen hun weer een vrije trap waardoor een doelpunt viel toen werd het 1-2. De scheidsrechter liet ons in 1e helft langer doorspelen dan het nodig was.

 

2e helft

 

In de 2e helft kregen wij meer kansen dan Winterswijk daardoor kwam er een kans op Daan van Binc met een goeie bal over de spelers van Winterswijk komt er 1 op 1 met de keeper en Daan schiet hem recht vooruit, bijna, koppies omhoog houden. In de 2e helft wonnen we meer duels en waren sterker. Daarna komt Marijn met een goeie bal van Jasper maar Marijn wordt getrokken door een speler van Winterswijk maar helaas legt de scheidsrechter de bal niet op de stip. Dan komt Engin maar hij wordt getrokken. Vrije trap, Mark mag hem nemen maar de bal gaat net over. Er komt een corner van Kenzo die wordt geschoten maar een speler van Winterwijk kopt hem weg maar daar komt Engin maar helaas gaat die naast.

Maurits komt gestrekt in vrije trap de speler van hun schiet de bal in de zestien maar gelukkig heeft Reza hem maar Reza wordt wel geblesseerd maar na enkele minuten gaat het wel weer.

En de scheidsrechter fluit helaas.

Opstelling

1e helft

Vanaf rechts

Reza
Binc-Jasper-Enes-Mark
Engin-Bram-Kenzo
Simeon-Rick-Gino

Wissels: Maurits-Marijn-Daan-Bengt-Kenzo-(Ruben ziek)-(Tim vakantie)

2e helft

Reza

Binc-Bram-Enes-Mark
Maurits-Engin-Kenzo
Marijn-Daan-Rick

Wissels: Jasper-Simeon-Bengt-Gino

Scoreverloop

Scoreverloop

1-0 Gino
1-1 Tegenstander
1-2 Tegenstander