Competitie
Datum Zaterdag 04-11-2017
Aanvang 10:45
Wedstrijdnummer 84722
Veld 3
Scheidsrechter S. (Stefan) Kleiboer

VVOG JO13-1 wint van hekkensluiter!!!

1e helft:

Achilles neemt de aftrap en geeft een lange bal naar de rechterkant, die word snel onderschept door Jasper en daar vanuit gaan we voetballen. Daar komt een goede kans van Binc en die vliegt het goal in 1-0!! VVOG. Vlak daarna nog een strak schot van Kenzo daaruit valt ook een mooi goal 2-0!! VVOG. Na 5 Minuten werd er goed gevoetbald via de zijkanten en daar viel ook het derde gaol, er werd gescoord door Binc 3-0!! VVOG. We zijn lekker aan het voetballen en hebben veel balbezit. Een paar minuten voor de rust scoorde Daan het vierde doelpunt. Met een goed gevoel gaan we de rust in.

2e Helft:

VVOG had de aftrap en daar vanuit gingen we voetballen. We gaven veel kansen weg, Achilles was veel feller dan ons we dachten dat we er al waren. Er werd gewisseld Gino voor Rick. We verzwakte en daardoor kreeg Achilles steeds meer kansen, daar viel al snel de 4-1. Na het goal wilden we er weer voor gaan. Met een mooie steekpass op Marijn schoot hij met zijn onderkant voet vanaf de zestien ruim naast. Vlak daarna kwam Marijn uit een duel en schoot op het goal en scoorde 5-1!

Na een paar pogingen maar telkens buitenspel lukten het ons niet om te scoren. Na weer buitenspel wilde Marijn de bal terug passen naar Achilles maar raakte de bal te hard, de scheids besloot dat het een gele kaart werd. Marijn moest er 10 Minuten af dus nu stonden we met een man minder. Daar maakt Achilles gebruik van. Er komt een schot op het doel maar Jasper en Reza gingen alle 2 voor de bal helaas ging het mis en was het een goal voor Achilles 5-2! Snel daarna werd het zelfs nog 5-3 voor Achilles. Slechte tweede helft! 3 Minuten voor het einde van de wedstrijd kwam Marijn weer het veld in.

Opstelling

1e helft
Reza
Ruben-Jasper (c)-Enes-Kenzo
Binc-Engin-Bengt
Simeon-Daan-Rick
Wissels: Bram-Marijn-Maurits-Mark-Gino
Geblesseerd Tim

2e helft
Reza
Ruben-Jasper (c)-Bram-Mark
Maurits-Engin-Kenzo
Marijn-Daan-Rick (Gino)
Wissels: Enes-Simeon-Binc-Bengt-Gino (Rick)
Geblesseerd Tim

Scoreverloop

1-0 Binc
2-0 Kenzo
3-0 Binc
4-0 Daan
4-1 Tegenstander
5-1 Marijn
5-2 Tegenstander
5-3 Tegenstander