Competitie
Datum Zaterdag 03-11-2018
Aanvang 10:00
Wedstrijdnummer 67985
Scheidsrechter Afgeschermd

De nummer 1 tegen de nummer 2!

Vandaag stond de wedstrijd tegen t' Harde jo11-1 op het programma. Nadat we woensdag een toernooitje in Genemuiden hebben gehad waarbij we 2e zijn geworden in de poule wat betekend dat we een ronde verder zijn in het toernooi en Donderdag lekker hebben getraind zijn we klaar om vandaag de belangrijke wedstrijd tegen t' Harde te spelen. t' Harde heeft evenveel puntan als ons maar hebben 1 wedstrijd meer gespeeld, maar een lastige tegenstander dus vandaag en onze eerste wedstrijd tegen één van de ploegen uit de top 5. Onze eerste test dit seizoen om te kijken of we echt boven in de competitie mee kunnen gaan draaien.

Na de wedstrijd bespreking waar nogmaals werd aangegeven dat dit een belangrijke wedstrijd is voor ons en dat dit waarschijnlijk een beter ploeg is dan dat we in de afgelopen weken hebben gehad was iedereen er klaar voor. 

We beginnen in de volgende opstelling:

Aanval:     Levi Koen

MIddenveld: Lieke Ricardo Lisa

Verdediging: Cagri Reinoud

Doel:           Tycho

 

In de eerste paar minuten staan we onder druk van t' Harde die gelijk laten zien wat hun intenties voor vandaag zijn, maar in één van onze eerste echt kansen komen we op een      0-1 voorsprong. Cagri krijg de bal en kan een stuk indribbelen waarna hij een heerlijk steek pass geeft op Levi die alleen op de keeper af komt en de bal keurig in de linker hoek schuift. Na de 0-1 zijn we de betere partij en zijn we al wat meer aan voetballen toegekomen. We krijgen de mogelijkheid om telkens op te bouwen en we weten ook goed het middenveld te bereiken, maar om onze aanvallers in stelling te brengen lukt ons nog niet echt. In de eerste helft zijn we de betere partij en zijn we de ploeg die het mest de bal heeft. t' Harde speelt erg fysiek en daar hebben we af en toe moeite mee. Reijnoud raakt geblesseerd aan zijn enkel en Tycho word ook een keer lelijk geraakt nadat hij zich vol voor de bal gooit om een tegen doelpunt te voorkomen. Aan ons de taak om dan niet in hun spel mee te gaan, maar te blijven voetballen en dat lukt ons ook aardig in de eerste helft. Lieke, Lisa en Cagri staan verdedigend geweldig te voetballen en veroveren bijna elke bal waardoor t' harde er bijna niet door komt en wij vaak in balbezit zijn.

Nadat Jesse een goede corner neemt en de bal tussen iedereen in valt en t' Harde de bal niet krijgt weggewerkt komt de bal voor de voeten van Julian die niet nadenk en de bal tegen de touwen aanschiet. 0-2! Met die stand gaan we ook de rust in.

De tweede helft zien we een andere wedstrijd. Het begin is nog redelijk en in die fase schiet Jesse ook de 0-3 binnen. Hij besluit van ongeveer 20 meter maar is een keer uit te halen en de bal vliegt geweldig in de linker bovenhoek! Maar na die goal slaat de wedstrijd een beetje om. We proberen wel te voetballen maar we worden wat slordiger en weten de aanvallers maar enkele keren te bereiken. Er worden veel overtredingen gemaakt waarvan er een paar over het randje waren. Zowel van onze kant als van t' Harde. De spelers van beide teams raken geirriteerd aan elkaar en word het een vervelend eind van wedstrijd, maar uiteindelijk is iedereen heel gebleven en hebben we 0-3 over de streep getrokken en hebben we als team in de tweede helft goed geknokt om de overwinning binnen te halen en dat hoort ook bij voetbal.

Complimenten aan het team voor het voetbal in de eerste helft en de inzet in de tweede helft! We blijven ongeslagen met 15 punten uit 5 wedstrijden!

Opstelling

Doel: Tycho
Verdediging: Reinoud Cagri
Middenveld: Lisa Ricardo Lieke
Aanval: Koen Levi

Scoreverloop

0-1 Levi
0-2 Julian
0-3 Jesse

Locatie

Sportpark Schenk Bovenweg 8 8084 PB 't Harde

Vul hieronder het startpunt in en klik op de knop Routebeschrijving.