OMVR Advocaten & Notarissen

Contactgegevens

OMVR advocaten + notarissen is dé krachtenbundeling van juridische specialisten in de regio Gelderland en Flevoland. Met meer dan twintig juristen verdeeld over drie vestigingen zijn wij één van de grootste juridische dienstverleners in de regio.

Persoonlijk
Hoewel OMVR van oudsher goed geworteld is in de regio, behoort een gedegen kring van landelijke en internationale klanten inmiddels tot de onze. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Kennis van uw persoonlijke situatie maakt ons scherp. Daar investeren wij graag in.

Efficiënt
OMVR levert hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij bieden maatwerk dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie en communiceren in heldere taal. Wij gaan op zoek naar werkbare en efficiënte oplossingen, ook wanneer deze oplossingen geforceerd moeten worden. OMVR beschikt over de juiste ervaring en expertise om het juridische strijdperk te betreden. Wij schromen niet om voor uw belangen te vechten.

Heldere facturatie
Financieel komt u bij OMVR advocaten + notarissen niet voor verrassingen te staan. Voor onze betalende cliënten geldt een standaard uurtarief. Maandelijks factureren wij onze werkzaamheden, voorzien van een heldere specificatie. OMVR is sterk in maatwerk. Ook wanneer het gaat om de kosten staan wij open voor individuele afspraken.

High-trust
Ook cliënten die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp via de Raad voor Rechtsbijstand weten direct waar zij aan toe zijn. OMVR advocaten + notarissen behoort tot één van de door de Raad geselecteerde ‘High Trust’ kantoren. Dit betekent dat u direct weet of u al dan niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.