Van der Hoek Verzekeringen

Verzekeringen

Bent u op zoek naar een of meerdere verzekeringen op maat? Bij Van der Hoek Verzekering bent u dan aan het juiste adres! Wij zijn inmiddels al meer dan 65 jaar actief als onafhankelijk tussenpersoon in Harderwijk. Bij ons bezitten alle adviseurs de deskundigheid om u te helpen bij het maken van een gedegen keuze tussen de risico’s die u wel of niet wilt of kunt lopen. Tijdens het adviestraject worden alle mogelijke risico’s geanalyseerd en besproken. Indien u de geanalyseerde risico’s wilt afdekken, dan zorgen wij voor een passende dekking.

Bij Van der Hoek Verzekeringen staat kwaliteit voorop, wij vergelijken voor u een groot aantal aanbieders op basis van prijs & kwaliteit. De kracht van een passende verzekeringsdekking zal zich dan ook moeten bewijzen bij een eventuele schade. Bij ons kunt u terecht voor al uw schade-, inkomens- en levensverzekeringen. Ook bij eventuele schade hebben wij specialisten in huis waaraan u de behandeling volledig kunt overlaten.

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel. Het is de uitdaging om u als klant zo veel mogelijk te ontzorgen. Wij zetten onze deskundigheid & ervaring in zodat u zorgeloos kunt leven en ondernemen.

Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Daag ons maar uit! Wij kunnen bijna elk risico voor u verzekeren, groot of klein, gewoon of ongewoon.

Kortom, aarzel niet!

Bel ons: 0341-411990

  • Bezig met inladen laatste tweets