Direction Subsidieadviseurs

Contactgegevens

OVER ONS

Op zoek naar een doortastende subsidie adviseur? DIRECTION opereert al sinds 1993 als landelijk subsidieadviesbureau voor ondernemers en bedrijven. Wij adviseren u over alle subsidiemogelijkheden en fiscale voordelen. Wij coördineren en helpen u bij het gehele subsidietraject, van A tot Z.

Van droom, naar realiteit.

Onze klantenkring bestaat uit eenmanszaken, mkb’ers en (al dan niet) beursgenoteerde multinationals uit uiteenlopende (top-) sectoren. Waarom kiezen bedrijven voor DIRECTION als subsidie adviseur?

 • Onestopshop voor subsidies
  DIRECTION begeleidt u bij het hele subsidietraject: van de subsidieaanvraag tot en met het indienen van de einddeclaratie. Wij nemen u al het werk uit handen. Ontzorgen. Zodat u kunt doen, waar ú goed in bent. En meer.
 • Branchegerichte subsidie-experts
  Elke regio en branche kent zijn eigen fiscale regelingen en subsidies. Vakgerelateerde kennis en ervaring is essentieel voor een optimaal rendement. Schakel daarom niet zomaar een subsidie adviseur in, maar een die weet waar uw mogelijkheden liggen (en valkuilen zijn). Een subsidie adviseur die verder kijkt.
 • Jarenlange ervaring
  Met 25 jaar ervaring in het regelen van subsidies voor bedrijven, mag DIRECTION subsidieadviseurs zich gerust dé subsidiespecialist van Midden-Nederland noemen. Onze drive, tomeloze passie voor het vak zorgt ervoor dat we voor elke klant het onderste uit de kan halen. Van droom, naar realiteit.
 • Optimaal rendement
  Onze missie? Het uitbreiden van uw budget. Voor meer mogelijkheden, minder risico én… een hoger rendement. Wilt u uw subsidiekansen vergroten? Vertel ons over uw innovatiedroom, uw businessplan. Wij zorgen voor de rest.
 • Eerlijke tarieven
  DIRECTION subsidieadviseurs hanteert eerlijke tarieven, vaak op basis van ‘NO CURE, NO PAY’. Door onze proactieve benadering, doortastendheid en korte communicatielijnen krijgt u waar voor uw geld. En – bij een succesvolle subsidieaanvraag – méér.

Meer doen met subsidies? DIRECTION subsidieadviseurs.

Wilt u weten welke subsidie(s) u aan kunt vragen voor uw bedrijf? Onze subsidieadviseurs weten precies wanneer uw project in aanmerking komt. Én welke spelregels daaraan verbonden zijn.

Relaties DI