Bos en Wietse Makelaardij

Contactgegevens

WIE ZIJN WIJ?

Wietse Goedhart is de eigenaar en oprichter van Van Goede Huizen Vastgoed! Wietse is geboren in 1980 in De Bilt en heeft na zijn studie als uitvoerder in de woningbouw, de keus gemaakt om verder te leren voor makelaar in onroerend goed. Wietse heeft tot op de dag van vandaag nog steeds erg veel aan zijn bouwkundige kennis die hij heeft opgedaan als uitvoerder. Sinds 2001 is Wietse bezig in het vastgoed en sinds 2005 is hij werkzaam en woonachtig in Harderwijk en Ermelo. Verder is hij getrouwd, heeft twee geweldige kinderen en vindt hij het erg leuk om aan de zijlijn van het voetbalveld te staan om zijn zoon aan te moedigen of om zich hard is het zweet te werken met diverse klussen in en om het huis.

Wie zijn wij?

Zoekt u een echt actieve makelaar in Harderwijk of Ermelo en omstreken? Wij staan garant voor de verkoop, verhuur of aankoop van uw (nieuwe) woning of appartement. Of wilt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren? Stop met lezen en neem direct contact met ons op.

Alle straten
Van Goede Huizen Vastgoed is in januari 2017 opgestart door Wietse J. Goedhart. Wietse heeft al meer dan 12 jaar ervaring in de woningmakelaardij in Harderwijk & Ermelo. Hij kent alle wijken, straten en kent veel woningzoekers en -aanbieders. Dankzij zijn persoonlijke manier van zakendoen en jarenlange ervaring kunt u direct profiteren van Van Goede Huizen Vastgoed!