Parketmeester Harderwijk

Contactgegevens

Aan Stationsplein 18 vindt u Parketmeester Harderwijk. Centraal gelegen bij het station in Harderwijk. Eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer en auto, met voldoende parkeergelegenheid.

Eigenaar Erik Brandsen van Parketmeester Harderwijk is sinds augustus 2014 de trotse eigenaar van zijn eigen parketzaak. Zijn deskundigheid en vakmanschap van Parketmeester Harderwijk maken van hem dé vloerenspecialist van de regio.

Hij geeft u persoonlijk advies over de juiste vloer in uw situatie. Bovendien komt hij zelf bij u langs om de ruimte op te meten. Dit zorgt ervoor dat u echt 1 aanspreekpunt heeft voor al uw vragen.

Mogelijkheden houten vloeren

Wij hebben een breed assortiment houten vloeren in allerlei houtsoorten. Van gerookt eiken, geschaafd of verouderd tot teak en van noten tot wengé, alles is mogelijk. Daarbij kunt u kiezen uit diverse legmethoden waaronder traditioneel, vol verlijmd of zwevend. Wij leggen de vloer precies zoals u wilt.
U kunt kiezen uit onder meer multiplanken, lamelparket, duoplanken en gelaagd massief. Op dit moment zijn dit de meest populaire soorten houten vloeren en wij weten zeker dat wij de vloer van uw dromen hebben. De mogelijkheden die wij u te bieden hebben zijn vrijwel onbegrensd!

Laminaat en PVC vloeren

Laminaat en PVC vloeren zijn niet weg te denken uit de moderne interieurs. Beide zijn verkrijgbaar in diverse dessins, waaronder met hout- en steen uiterlijk. We hebben een ruim aanbod, zodat er altijd wat voor u tussen zit!

Tapijt en vinyl

Ook op het gebied van tapijt en vinyl bent u bij ons aan het juiste adres. Van hoogpolig tot laagpolig tapijt. Bovendien is het merendeel van ons tapijt uitstekend geschikt voor het bekleden van trappen.
Ons vinyl lijkt net op een echte houten vloer maar is toch zeer eenvoudig in onderhoud.

Niet voor niets is Parketmeester Harderwijk Compleet in vloeren! Voor iedereen hebben wij het type vloer dat hij wil. Kom dus snel naar Stationsplein 18 en ervaar zelf de voordelen van dé vloerenspecialist in de regio Harderwijk.