Versluis Infra Personeelsverhuur & Detachering

Contactgegevens

WELKOM BIJ VERSLUIS INFRA

VAKBEKWAAM PERSONEEL DIRECT INZETBAAR

Al jaren zijn we gespecialiseerd in het leveren van vakbekwaam personeel voor asfalt, GWW (grond- weg- en waterbouw) en groenprojecten. Van oorsprong komt Versluis Infra voort uit de firma P. Versluis en zoon BV en is al sinds 1971 actief in o.a. de grond-, weg- en waterbouwsector. Vanuit de aannemerij hebben wij ons ontwikkeld en bewezen als een betrouwbare partner in de personeelverhuur & detachering.

Wij beschikken over een selecte groep vakbekwaam personeel met de juiste (VCA) diploma's, meerdere jaren werkervaring en een brede kennis van de sector Onze vaklieden zijn betrouwbaar, gemotiveerd en beschikken over de juiste pbm's en gereedschappen. Onze organisatie biedt ondersteuning voor infra projecten in heel Nederland en denken graag mee met onze opdrachtgevers. Wij kennen de sector, het werk en hebben persoonlijk contact met onze werknemers.

In de grond-, weg- en waterbouwsector zijn goede vakmensen schaars. Bovendien is het moeilijk om benodigde mankracht vooraf, per dag in te plannen. Te veel vaste mensen in dienst is kostbaar. U moet flexibel zijn en projecten moeten doorlopen. Wij helpen u met een grote diversiteit aan erkende vakmensen op diverse niveau's, die per direct voor korte of lange termijn, door heel Nederland, inzetbaar zijn op uw project(en). U kunt uw mankracht dagelijks aanpassen aan uw behoeften en kunt hiermee de kwaliteit van uw personeel waarborgen. Een telefoontje is voldoende om morgen extra vakmensen tot uw beschikking te hebben.

Social Return on Investment (SRoI)

Versluis Infra beoogt de SRoI als inverstering in de toekomst. Wij bieden u een maatwerkplan, stellen een plan van aanpak op en begeleiden de uitvoering hiervan. U kunt zich blijven focussen op de core-business van uw organisatie. Versluis Infra zorgt voor de juiste invulling en uitvoering van de sociale paragraaf. Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen. hebben.

 

  • Bezig met inladen laatste tweets