Bakkerij Schreuder

Contactgegevens

Bestel online taart bij bakkerij Schreuder


Bij Schreuder kunt u gemakkelijk online taart bestellen. Wij bezorgen voor € 5,- ook in Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Putten en Uddel en omstreken.

Stel uw eigen taart samen

online taart bestellen
Of het nu een verjaardagstaart, kindertaart, bedrijfstaart, fototaart of logotaart is. U kunt uw taart helemaal zelf samenstellen met verschillende smaken, decoraties en thema's. Op http://uddel.bakkerijschreuder.nl/nl/ontwerp-je-eigen-taart kunt u direct online uw taarten bestellen.

Heeft u speciale wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Ambachtelijke taarten

Onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. Door bakkers die verstand hebben van het vak. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten en traditionele recepten geniet u echt van uw feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, of andere moment is waarop u wat te vieren heeft.

Uw taart wordt vers gemaakt

Uw taart wordt bij Bakkerij Schreuder vers gemaakt. En vers betekend ook echt vers, namelijk gemaakt op de dag dat u uw taart komt ophalen. Omdat onze bakkerij direct achter de winkel in Uddel is gevestigd, hoeven wij de taart niet heel lang van te voren klaar te maken. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u terug!

Wij bezorgen ook

Wij bezorgen taarten in Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Putten en Uddel en omstreken. U kunt bij het afrekenproces uw bezorgadres invoeren. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen.