Marinus Jansen Hypotheken en Verzekeringen

Op zoek naar een goed advies?

Marinus Jansen Hypotheken & Verzekeringen voorziet particulieren, ZZP-ers en bedrijven van persoonlijk financieel advies. Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig welke HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN bij uw persoonlijke situatie en wensen passen. Niet  alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst!

Wat is de beste keus?

Het afsluiten van een verzekering lijkt makkelijk maar het gebeurt te vaak dat iemand kiest voor een verzekering zonder te weten of dit de beste keus is. Het kan zijn dat u een verzekering afsluit, terwijl een andere oplossing veel beter aansluit op uw persoonlijke situatie. Dit hoeft vaak niet eens te betekenen dat deze verzekering duurder is. De kans is groot dat u geld kunt besparen door over te stappen.

Wij helpen u graag in uw zoektocht!

Wij hebben geen standaardpakketten of speciale aanbiedingen maar een advies dat is afgestemd op de persoonlijke situatie van u of uw bedrijf. Omdat u als klant bij ons centraal staat vinden wij het belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken. Pas dan kunnen wij u een passend advies of product bieden.

 

Wij nemen graag de tijd voor u, bel ons voor een afspraak of loop even binnen. Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.30 uur. Buiten deze tijden bent u op afspraak van harte welkom. Neem gerust contact op met ons kantoor (0341) 363758.

Voor nu en later

Staat u op het punt een huis te kopen of heeft u twijfels over uw huidige hypotheek? Onze Erkend Financieel Adviseur helpt u graag en schept duidelijkheid in uw financiële situatie, nu maar ook in de toekomst. Check of uw hypotheek nog wel bij u past en maak een afspraak voor een goed advies.

Ervaring en vakkennis

Marinus Jansen HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN staat met meer dan 30 jaar vakervaring voor een goed advies. Wij volgen permanente educatie en zitten dus regelmatig achter de studieboeken. Dat is de kracht van een erkend  financieel adviseur, ontdek het zelf!

Ontzorgen en betrouwbaar advies

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van financiële zaken. Consumenten kunnen zelf eenvoudig via internet informatie inwinnen en voordelig een verzekering afsluiten. Uiteraard kunt u deze zaken gewoon via onze website regelen. Als u meer prijs stelt op een persoonlijk gesprek, neem dan gewoon contact met ons op!