OceanDIVA

Contactgegevens

De twee varende evenementenlocaties van OCEANDIVA bieden grenzeloze mogelijkheden voor zakelijke en feestelijke evenementen van 75 tot 1500 gasten in Duitsland, Nederland en België. Bezoek onze site om onze twee prachtige schepen te bekijken. Hieronder geven wij kort een omschrijving van beide schepen.

OCEANDIVA ORIGINAL
De ORIGINAL staat bekend om haar indrukwekkende en eigentijdse uitstraling. Deze bijzondere evenementenlocatie met een lengte van 86 meter, heeft een totaaloppervlakte van 2.500 m2 waarin zij 200 tot 1.500 gasten kan ontvangen. De vier extra subruimtes en het 1.000 m2 tellende buitenterras nodigen uit tot het creëren van nieuwe dimensies in events.

OCEANDIVA FUTURA
Vanuit de stijlvolle en moderne inrichting van de FUTURA kan het niemand ontgaan dat zij zich op het water begeven. Volledig omringd door raampartijen, heeft u vanaf elke locatie op het schip een fantastisch uitzicht. Drie afzonderlijke ruimtes, met een totaaloppervlakte van 1.250m2, geven de juiste allure aan zakelijke en feestelijke events van 75 tot 600 gasten.