Van Bijsteren Stukadoorsbedrijf

Contactgegevens

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn een familiebedrijf gevestigd te Harderwijk dat al drie generaties het vak uitoefent, inmiddels al 60 jaar! Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden voor u klaar te maken. U kunt van ons heldere offertes en betrouwbare afspraken verwachten, maar bovenal vakwerk.

Wij werken met kwalitatief hoge materialen en zullen de werkzaamheden met uiterste zorg uitvoeren. Waar tegenwoordig veel vraag naar is zijn gladde wanden en gladde plafonds (gladpleisterwerk). Ook spachtelputz (sierpleister) en schuurwerk zijn nog altijd erg populair. Als u eens een totaal andere en aparte wand in uw woon-, bad en/of slaapkamer wilt, dan is Italiaans stucwerk wellicht iets voor u. Onder plafondafwerking en/of wandafwerking kunt u bekijken wat wij u allemaal kunnen leveren.

Heeft u er ook weleens over nagedacht om de buitenkant van uw woning te laten stukadoren? Dit geeft een prachtig resultaat, denk maar aan een strakke zwarte plint aan de onderkant van de buitengevel of de gehele buitengevel in de spachtelputz (sierpleister). Ook bijvoorbeeld tuinmuren kunnen worden gestukadoord. Naast het feit dat het er mooi uitziet, heeft het buitenwerk ook met betrekking tot het onderhoud enkele voordelen. Heeft u onze site bekeken en staat het door u gezochte er toch niet tussen dan kunt u altijd contact met ons opnemen om samen te bekijken wat er mogelijk is. Uiteraard bent u ook altijd welkom om op afspraak in onze showroom enkele voorbeelden te bekijken. Onze showroom is gevestigd op het industrieterrein Lorentz te Harderwijk, nabij de uitvalswegen A28 (Amersfoort-Zwolle) en de N302 (Harderwijk-Lelystad). Kijkt u ook eens op onze facebookpagina en/of onze bedrijvenpagina bij de NOA.

Tenslotte wijzen wij er op dat ons bedrijf is aangesloten zowel bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven als bij Afbouwkeur. Dit betekent voor u als consument vooral dat u een erkend stucadoorsbedrijf in de arm neemt dat staat voor service en kwaliteit. Wij zijn u graag van dienst!