VVOG klimt naar 5e positie op de ranglijst !

3 Maart 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

VVOG liet de supporters tot in de laatste minuut in spanning of de volle winst in Harderwijk zou blijven maar wist die verdiend over de streep te trekken.

V.V.O.G. heeft zaterdag  met 1-0 gewonnen van WHC door een doelpunt in 44e minuut van Sam Doeve. V.V.O.G. was de hele wedstrijd oppermachtig aan WHC. Met goed voetbal werden er veel kansen gecreeerd maar het bleef bij dat ene doelpunt van Sam Doeve. Het middenveld was voor V.V.O.G.
V.V.O.G. startte in dezelfde opstelling als vorige week in de wedstrijd tegen Staphorst. Vanaf de eerste minuut dicteerde V.V.O.G. de wedstrijd. Al in de 3e minuut scoorde Rocco Keizer maar dit doelpunt werd nog afgekeurd wegens buitenspel.
In de 7e minuut en 13e minuut waren er nog goede kansen voor Dennis van Vuuren en Rick Boersma.
Na twintig minuten kwam WHC iets meer in de wedstrijd. Een kopbal van Erik Wisse werd goed gepareerd door Reinier Romkes. Verder had de V.V.O.G. verdediging onder leiding van Martijn Duits de zaakjes goed op orde
Niels Nijveld kreeg nog wel geel na een overtreding op Pernelly Biya. De enige grote kans voor WHC was in de 33e minuut. Een kleine onachtzaamheid leidde tot een kans voor WHC maar wederom  was Reinier Romkes  paraat.
In de 36e minuut werd Rocco Keizer in de diepte gelanceerd maar werd op het laatste moment  nog een voet dwars gezet door Adi Draganovic. Scheidsrechter van de Helder zag hierin geen overtreding.
Voordat de 1-0 viel was er nog een prachtige aanval over de Lars Kerver en Rick Boersma die de bal goed voorzette. Jeremy de Graaf schoot echter over.
Dan vlak voor rust toch de 1-0. De bal werd voorgezet door Jeremy de Graaf waarna Lars Kerver de bal keihard op de paal schoot. De terugspringende bal werd door Sam doeve binnengewerkt. Een meer dan verdiende voorsprong.

Na rust ging V.V.O.G. verder waar het voor rust was gebleven. Op de juiste momenten werd er vroeg gestoord . Een speldeprikje van WHC was een schot van Sander Bolt maar verder kwam WHC niet. In de 55e minuut kopte Rick Boersma een hoekschop binnen. Volgens V.V.O.G. over de doellijn maar niet volgens de dienstdoende scheidsrechter  inclusief zijn assistent.

Trainer Dwight Lodeweges moest Lars Kerver in de 69e minuut wisselen wegens een dijbeenblessure. Uit voorzorg werd hij gewisseld en Nick de Wit kwam voor hem in het veld. In het verloop van de tweede helft bleef V.V.O.G. de wedstrijd dicteren met onder andere een grote kans van Dada Bugera. (Hij was in het veld gekomen voor Rocco Keizer). Dada ging alleen op de keeper af. Maar keeper Frans Koornberg was ook nu weer een sta in de weg voor de V.V.O.G. aanvallers.

Trainer ten Caat van WHC probeerde met een aantal wissels WHC iets extra’s te geven voor de slotfase maar meer dan een paar halve kansen leverde  het niet  op voor onder andere Ozhan Kardag.
V.V.O.G. was de hele wedstrijd de veel betere ploeg maar beloonde zichzelf niet door het overwicht in doelpunten uit te drukken. Volgende week volgt er een volgende krachtmeting. V.V.O.G. bindt dan de strijd aan tegen koploper ONS Boso Sneek. De thuiswedstrijd werd in een hectische slotfase met 3-2 gewonnen.

44 1-0 Sam Doeve

Geel: Tim Brockhoff , Niels Nijveld ( V.V.O.G.) Remon de Vries, Sonny Bosz ( WHC)

Opstelling V.V.O.G.
Reinier Romkes
Lennard van de Brink, Dennis van Vuuren, Martijn Duits, Niels Nijveld
Sam Doeve, Tim Brockhoff, Rick Boersma
Lars Kerver (69/Nick de Wit), Rocco Keizer (81/Dada Bugera), Jeremy de Graaf (87/Tim Fechter)

Man of the match: Tim Brockhoff

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.