Heb jij even wat tijd voor ons ?

19 Augustus 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

Heb jij misschien zin om een aantal zaterdagen, wanneer het jou uitkomt, mee te helpen in een team van gezellige dames ?.

Die gezellige dames zijn de gastvrouwen die op zaterdagmiddag, als ons eerste thuis speelt, meehelpen in ons sponsorhome.

Je helpt in een een goede teamsfeer mee om de gasten te bedienen, kopjes klaar te zetten, met hapjes rondgaan, drankjes aan te bieden en er voor te zorgen dat alles er ook na afloop weer goed uitziet.

Het gaat om de zaterdagmiddag van 13.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur. We passen ons aan bij jouw mogelijkheden.  Jouw inzet betaalt zich terug in leuke contacten binnen een gezellige vereniging.

Het is ook mogelijk dat je hiermee je maatschappelijke stage kunt invullen.

Heb je interesse of wil je meer weten, mail dan naar webredactie@vvog.nl maar doe het uiterlijk vóór 1 september aanstaande.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief