Donderdag 22 maart 2012 vindt in theater Harderwijk de theatervoorstelling Positief Coachen plaats.

13 Maart 2012 / Jeugdcommissie / Algemeen

Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een positieve clubcultuur willen neerzetten. Waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.
In de bijlage vindt u meer informatie betreffende de voorstelling.
Inloop vanaf 19.30 uur, de voorstelling duurt van 20.00 tot 21.15 uur (zonder pauze). Aansluitend kun je napraten met de acteurs en de organisatie, waaronder (sport)ambtenaren van de gemeente Harderwijk. Mede door subsidie van de Gemeente Harderwijk is het mogelijk de voorstelling aan te bieden met een hoge korting, waardoor een kaartje slechts € 2,50 kost (normale prijs € 20,--).
Wilt u meewerken door dit onder de aandacht te brengen van alle jeugdtrainers en coaches binnen uw eigen vereniging.
De organisatie van de avond is in handen van J. v.d. Hoofdakker.  Kaarten voor uw vereniging kunt u bestellen via positiefcoachenharderwijk@gmail.com
 
Met vriendelijke groet,
Johan van den Hoofdakker

.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief