Albert Heijn Voetbalpassie.....uniek spaarprogramma

29 September 2021 / Algemeen

Om amateurclubs na een moeilijk jaar financieel een steuntje in de rug te geven introduceert Albert Heijn in samenwerking met de KNVB, Voetbalpassie. Een uniek spaarprogramma om jouw voetbalclub te steunen door boodschappen te doen bij Albert Heijn.

Van 13 september tot en met 3 oktober 2021 spaar je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende producten. Sparen doe je heel makkelijk in de AH-app. Alle amateurclubs doen automatisch mee met Voetbalpassie en iedereen kan punten sparen voor jouw club.

Elke bestede euro aan de deelnemende producten bij Albert Heijn levert één punt op. Met tien punten heb je al een volle spaarkaart ter waarde van één euro. Oftewel; bij elke tien euro aan deelnemende producten, wordt er al één euro gespaard voor jullie club! Leden, maar ook hun vrienden, familie en kennissen kunnen meesparen voor je club. Zo kan het bedrag lekker oplopen!

Jij doet toch ook mee?

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief