Komende 3 weken geen publiek bij alle wedstrijden en trainingen op ons sportpark.

28 September 2020 / Corona

Maandagavond zijn door de overheid nieuwe extra maatregelen aangekondigd i.v.m. de grote toename van het aantal coronabesmettingen.

Eén van de maatregelen raakt de prof- en amateursport. Voor onze vereniging betekent dit dat vanmorgen de komende 3 weken bij alle wedstrijden EN trainingen geen publiek aanwezig mag zijn. Verder zal in deze periode ook de kantine gesloten zijn. De maatregelen gelden voorlopig tot dinsdag 20 oktober en zullen daarna worden geevalueerd.

Uiteraard blijft het voor de spelers, trainers/begeleiding en vrijwilligers die nog wel op het sportpark komen, zaak om aandacht en de discipline te blijven houden voor de reeds bestaande maatregelen.

De oefenwedstrijd  van VVOG 1 tegen SDCP dinsdagavond gaat wel door, maar dus zonder publiek.

De nieuwe maatregelen roepen ongetwijfeld vragen op en daarom adviseren wij de website in de gaten te houden. Het bestuur komt deze week nog met aanvullende informatie oa over ouders die rijden bij uitwedstrijden.

 

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief