Enthousiaste trainer/coach en begeleiders gezocht voor ons G TEAM!

23 Mei 2020 / Algemeen

Na lange trouwe dienst nemen de vaste begeleiders Sander Gebbinck, Aart Haverkamp en Aart Schrauwen eind van het seizoen afscheid van ons mooie G team bij VVOG.

Dankbaarheid overheerst maar hun vertrek slaat wel een gat in de begeleiding. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leider(s)/begeleider(s) die op de zaterdag onze spelers aanmoedigt, coacht en begeleidt tijdens de wedstrijden. En/of die op de woensdagavond de trainingen verzorgt. G-voetbal is bedoeld voor spelers (m/v), die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking beperkt zijn in hun bewegingsmogelijkheden.

Lijkt het je leuk om met deze enthousiaste en leuke groep spelers aan de slag te gaan, dan zoeken wij jou!! Mocht je interesse hebben of iemand weten die hier interesse in heeft, neem dan contact op met Henk Drost (henk.drost@hotmail.com)

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief