Enthousiaste trainer/coach en begeleiders gezocht voor ons G TEAM!

23 Mei 2020 / Algemeen

Na lange trouwe dienst nemen de vaste begeleiders Sander Gebbinck, Aart Haverkamp en Aart Schrauwen eind van het seizoen afscheid van ons mooie G team bij VVOG.

Dankbaarheid overheerst maar hun vertrek slaat wel een gat in de begeleiding. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leider(s)/begeleider(s) die op de zaterdag onze spelers aanmoedigt, coacht en begeleidt tijdens de wedstrijden. En/of die op de woensdagavond de trainingen verzorgt. G-voetbal is bedoeld voor spelers (m/v), die vanwege een lichamelijke en/of verstandelijke beperking beperkt zijn in hun bewegingsmogelijkheden.

Lijkt het je leuk om met deze enthousiaste en leuke groep spelers aan de slag te gaan, dan zoeken wij jou!! Mocht je interesse hebben of iemand weten die hier interesse in heeft, neem dan contact op met Henk Drost (henk.drost@hotmail.com)

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief