EFMI verlengt hoofdsponsorschap

9 Mei 2020 / Algemeen

VVOG is verheugd te kunnen melden dat EFMI Business School ook de komende twee jaar als hoofdsponsor verbonden blijft aan de club!
 
Clubman
 
Al sinds 2007 is EFMI Business School betrokken bij VVOG en sinds 2008 als een van de hoofdsponsoren van de club. Laurens Sloot (oprichter EFMI) is naast sponsor ook een echte clubman. Hij werd tijdens het 90-jarig jubileum onderscheiden als lid van verdienste voor zijn jarenlange inzet voor VVOG. Zo is hij naast trouwe supporter ook verslaggever en sinds 2012 lid van de Technische Commissie nadat hij eerder al de business club had geleid.

Over EFMI

EFMI Business School is reeds twintig jaar een toonaangevend academisch kennisinstituut in de Nederlandse levensmiddelensector. EFMI verricht veel managementstudies en biedt diverse opleidingen aan voor senior-managers uit de foodsector, waaronder een succesvolle Executive MBA samen met de Rijksuniversiteit Groningen. Deze opleidingen vinden plaats op Kasteel Groeneveld in Baarn.

De sponsorcommissie en het bestuur zijn trots op de verlening van EFMI en kijken uit naar een fijne samenwerking in de toekomst!  Ook Laurens Sloot geeft aan de samenwerking graag te willen verlengen: “Een vereniging als VVOG staat midden in de maatschappij en werkt verbindend door vele geledingen heen. Juist nu in de coronacris vind ik het belangrijk mijn steun en vertrouwen in onze prachtige club uit te spreken.”

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief