Ons sportpark is verboden terrein

18 Maart 2020 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het niet toegestaan om buiten de verenigingsactiviteiten om gebruik te maken van onze velden. Dat is nu niet anders dan normaal. Er is nu wel een strenger beleid. Als vereniging zullen we ook consequenties verbinden aan leden die - ondanks herhaaldelijk waarschuwingen - toch op de velden gaan voetballen. Er zijn genoeg plekken in Harderwijk om te voetballen maar tot nader bericht NIET op onze velden.

De controle is verscherpt omdat we vanaf vorige week dagelijks jongeren van de velden hebben moeten sturen. Zowel de afdeling Handhaving van de gemeente als de wijkagent controleren en zijn bevoegd om op basis van artikel 461 van het wetboek van strafrecht bekeuringen uit te delen. Het sportpark is verboden terrein en dat is ook aangegeven. Bij alle ingangen hangen de 'Verboden toegang'-bordjes.

Wij gaan er vanuit dat onze vrijwilligers niet als politieagent hoeven op treden en rekenen op de medewerking van zowel onze leden, ouders en niet-leden.  

Het bestuur

Lees bericht

Pernelly Biya terug op het oude nest!

03-04-2020

Perry Biya (26) komt terug naar VVOG! De goedlachse buitenspeler uit Apeldoorn speelde eerder al met veel succes 5 seizoenen voor VVOG, waarin hij in totaal 38 keer scoorde.

Lees bericht

Abdel Yahiaoui ook het nieuwe seizoen trainer van het 2e team van VVOG

01-04-2020

Het contract van Abdel Yahiaoui voor VVOG 2 is verlengd voor het seizoen 2020-2021.

Lees bericht

KNVB verschaft duidelijkheid over amateurvoetbal

31-03-2020

De KNVB heeft duidelijkheid verschaft over het verloop van de competitie in het amateurvoetbal seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief