Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16 Januari 2020 / Nieuwbouw

Tijdens de wedsttrijd tegen DVS'33 kun je een poging wagen de bal in de mooie cabrio te schieten en zo € 500,- te winnen. Onze sponsors Autobedrijf Eric van de Weijer en SD Sportswear stellen deze geweldige geldprijs ter beschikking.

5 supporters van VVOG en 5 supporters van DVS’33 kunnen in de rust van de derby een gooi doen naar dit geldbedrag. Wat moet je doen ?

Like dit bericht op de VVOG Facebookpagina en geef op een leuke manier aan waarom jij supporter bent van VVOG of DVS’33.

De redactie loot uit alle inzendingen de meest originele reacties en nodigt jou uit om in de rust een poging te doen de bal vanaf de 16-meter lijn in fraaie de ter beschikking gestelde cabrio te schieten die op de middenstip is geplaatst.

De volgorde van schieten is om en om en ook door loting bepaald. Lukt het jou om als eerste de bal in de cabrio te schieten dan ga jij naar huis met een goedgevulde enveloppe van €500,00 !!

Dus wacht niet te lang en plaats jouw reactie voor 28 januari bij het Facebookbericht. De winnaars worden op 29 januari bekend gemaakt via onze Facebookpagina en op de website.


(bij slechte weersomstandigheden wordt een alternatief overwogen)

Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Lees bericht

De prijswinnaars van de Grote Clubactie zijn bekend.

20-01-2020

De uitslag van de Grote Clubactie VVOG prijzen is bekend. Kijk gauw of jij prijs hebt! 

Nieuwsoverzicht Archief