Succesvolle Business-clubavond met Hugo Borst

10 November 2019 / Algemeen

De business-clubavond van afgelopen maandag was zeer succesvol. Onder de bezielende leiding van Henk Hakvoort en met een forum bestaande uit:
-  Hugo Borst, ervaringsdeskundige en schrijver van de boeken “Ma” en “Ach moedertje”
-  Rudmer Heerema, 2e kamerlid VVD en voormalig topsporter
-  Gert-Jan van Noort, wethouder Harderwijk
werden aan de hand van stellingen de gewijzigde ontwikkelingen in het zorglandschap besproken. De stellingen werden ingeleid door Jan Anne van Dijk, deskundige op het gebied van Werk & Mantelzorg. Interactie met de zaal maakte het tot een enerverende 1e helft.

Na het benoemen en bedanken van alle shirtsponsoren, overhandigde voorzitter Jan ter Steeg de nieuwe tenues aan de aanwezige sponsoren. Na een drankje en zeer smaakvol hapje, gesponsord door DJOPS uitzendgroep, nam Maarten van Panhuis in de 2e helft de leiding over.
Samen met Hugo Borst en Rudmer Heerema werden diverse thema’s van sport doorgenomen in praatprogramma setting met een hoofdrol voor voetbal.
VVOG koos voor dit onderwerp omdat het naast de sport vooral een sociaal relevante organisatie wil zijn. Mantelzorg neemt steeds vaker een dominante positie in het leven van mensen in.

Wethouder Gert-Jan van Noort sprak zich zeer waarderend uit over de manier waarop VVOG met deze avond een belangrijk onderwerp als de mantelzorg in het verenigingsleven oppakte.
10 november is het de Dag van de Mantelzorg; mantelzorg is niet vanzelfsprekend, dus laten we er samen een mooie dag van maken!

Succesvolle Business-clubavond met Hugo Borst

Succesvolle Business-clubavond met Hugo Borst

Lees bericht

Sinterklaascadeau kopen?

15-11-2019

Tip tip tip!

Lees bericht

Maandag 2 december wijnproeverij

15-11-2019

Sponsorhome VVOG

Lees bericht

Superlot voor JO11-1

14-11-2019

Je hebt nog even de tijd om met jouw team een Superlot te kopen net als de JO11-1, maar wacht niet te lang!

Nieuwsoverzicht Archief