Aftrap SD Sportswear Beloftencompetitie

7 Oktober 2019 / Algemeen

 

Morgen begint de SD Sportswear Beloftencompetitie! Het belooft weer een mooi toernooi te worden met wedstrijden tussen de grootste talenten van gerenommeerde amateurclubs! 

VVOG is dit jaar ingedeeld in een poule met DVS’33, Sparta Nijkerk en IJsselmeervogels. Morgenavond om 20:00 uur starten onze beloften met een wedstrijd tegen de Vogels uit Spakenburg.

Het deelnemersveld van de SD Sportswear Belotencompetitie is voor het grootste gedeelte hetzelfde gebleven als vorig jaar. DOVO en Sparta Nijkerk zijn dit seizoen de twee nieuwkomers en gaan proberen een gooi te doen naar de eindoverwinning van de competitie! 

Dit jaar zal er ook een bedrag per vereniging ter beschikking worden gesteld aan Support Casper. VVOG vindt dit een heel mooi initiatief! Wilt u op de hoogte blijven van alle uitslagen in de SD Sportswear Beloftencompetitie? Volg dan deze pagina op Facebook: https://www.facebook.com/sdsportswearbeloftencompetitie
 
VVOG start morgen met een thuiswedstrijd tegen de Beloften van IJsselmeervogels. De wedstrijd op De Strokel begint om 20:00.

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief