Aftrap SD Sportswear Beloftencompetitie

7 Oktober 2019 / Algemeen

 

Morgen begint de SD Sportswear Beloftencompetitie! Het belooft weer een mooi toernooi te worden met wedstrijden tussen de grootste talenten van gerenommeerde amateurclubs! 

VVOG is dit jaar ingedeeld in een poule met DVS’33, Sparta Nijkerk en IJsselmeervogels. Morgenavond om 20:00 uur starten onze beloften met een wedstrijd tegen de Vogels uit Spakenburg.

Het deelnemersveld van de SD Sportswear Belotencompetitie is voor het grootste gedeelte hetzelfde gebleven als vorig jaar. DOVO en Sparta Nijkerk zijn dit seizoen de twee nieuwkomers en gaan proberen een gooi te doen naar de eindoverwinning van de competitie! 

Dit jaar zal er ook een bedrag per vereniging ter beschikking worden gesteld aan Support Casper. VVOG vindt dit een heel mooi initiatief! Wilt u op de hoogte blijven van alle uitslagen in de SD Sportswear Beloftencompetitie? Volg dan deze pagina op Facebook: https://www.facebook.com/sdsportswearbeloftencompetitie
 
VVOG start morgen met een thuiswedstrijd tegen de Beloften van IJsselmeervogels. De wedstrijd op De Strokel begint om 20:00.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief