Schoonmaakdag geslaagd!

5 Juli 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Afgelopen zaterdag 29 juni stonden de 40 vrijwilligers om 8:30uur klaar om aan de slag te gaan. Eerst even een bakje koffie en de taken verdelen en vol goede moed werd er aan het werk gegaan. We hechten met elkaar steeds meer aan een schone en veilige omgeving. Ons mooie complex moet na een jaar intensief gebruik wel schoon achtergelaten worden, zodat we er na de zomer weer volop gebruik van kunnen maken. 

De 40 man en vrouw werkten ondanks de hoge temperatuur flink door en er is veel werk verzet. De gezellige en zeer productieve ochtend werd afgesloten met een lekkere lunch en een ijsje. 

We hopen dat deze traditie volgend jaar kan rekenen op een verdubbeling van de opkomst. Het was supergezellig en zo'n ochtend samen aan de bak draagt bij aan een goede sfeer, zorgt voor meer verbondenheid en motivatie bij al die vrijwilligers die zich hebben ingezet afgelopen zaterdag.

Iedereen nogmaals bedankt en in het bijzonder Henk, Tom, Andries en Jan.. Mannen jullie zijn geweldig!

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief