Schoonmaakdag geslaagd!

5 Juli 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Afgelopen zaterdag 29 juni stonden de 40 vrijwilligers om 8:30uur klaar om aan de slag te gaan. Eerst even een bakje koffie en de taken verdelen en vol goede moed werd er aan het werk gegaan. We hechten met elkaar steeds meer aan een schone en veilige omgeving. Ons mooie complex moet na een jaar intensief gebruik wel schoon achtergelaten worden, zodat we er na de zomer weer volop gebruik van kunnen maken. 

De 40 man en vrouw werkten ondanks de hoge temperatuur flink door en er is veel werk verzet. De gezellige en zeer productieve ochtend werd afgesloten met een lekkere lunch en een ijsje. 

We hopen dat deze traditie volgend jaar kan rekenen op een verdubbeling van de opkomst. Het was supergezellig en zo'n ochtend samen aan de bak draagt bij aan een goede sfeer, zorgt voor meer verbondenheid en motivatie bij al die vrijwilligers die zich hebben ingezet afgelopen zaterdag.

Iedereen nogmaals bedankt en in het bijzonder Henk, Tom, Andries en Jan.. Mannen jullie zijn geweldig!

 

Lees bericht

Transportbedrijf Steven van den Brink nieuwe sponsor voor VVOG

10-07-2019

Tijdens de Haringparty 2019 werd door Transportbedrijf Steven van den Brink en VVOG een sponsorovereenkomst getekend.

Lees bericht

Uitnodiging informatiebijeenkomsten jeugd selectieteams

09-07-2019

Ook voor komend seizoen worden er voor alle jeugdspelers en hun ouders informatie-bijeenkomsten gehouden. Voor de jeugd selectieteams staan deze gepland voor deze en volgende week.

Lees bericht

Richard Burgemeester nieuwe teammanager VVOG 1

06-07-2019

Richard Burgemeester is de nieuwe teammanager van VVOG 1. Hij volgt Klaas uit de Bosch en Goossen Luytjes op.

Nieuwsoverzicht Archief