Zaterdag 29 juni jaarlijkse schoonmaakactie VVOG

26 Juni 2019 / Algemeen

 

Aanstaande zaterdag 29 juni staat de jaarlijkse schoonmaakactie weer gepland. Vorig seizoen zijn we begonnen met deze traditie en konden we terugkijken op een nuttig en gezellig samenzijn. Naast een aantal zeer betrokken vrijwilligers en een aantal jonge leden kwam ook het bijna voltallige bestuur in actie.

We hopen dit jaar natuurlijk op een nog betere opkomst want vele handen maken licht werk! Het alternatief is namelijk dat de vereniging bedrijven moet gaan inhuren om schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden te laten verrichten. Dat dit financiële gevolgen heeft, behoeft geen uitleg.

Op zaterdag 29 juni om 8:30uur zullen de emmers, sponsen, borstels, bezems en schoonmaakmiddelen in de kantine klaar staan om door jullie gebruikt te worden! Uiteraard beginnen we met een bakje koffie. We verwachten ongeveer tot 13:00 uur bezig te zijn.

Na afloop zal onder het genot van een drankje en hapje op gepaste wijze worden afgesloten.

In verband met voorbereiden van het klussen, schoonmaakspullen verzamelen en de hapjes en drankjes is het de bedoeling dat je je hier voor aanmeldt via tomvanmoerkerk@hotmail.com

Tot dan!

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief