29 juni jaarlijkse schoonmaakactie VVOG

16 Mei 2019 / / Algemeen

 

Beste VVOG’ers,

Zaterdag  29 juni staat de jaarlijkse schoonmaaksactie weer gepland. Vorig seizoen zijn we begonnen met deze traditie en konden we terugkijken op een nuttig en gezellig samenzijn. Naast een aantal zeer betrokken vrijwilligers en een aantal jonge leden kwam ook het bijna voltallige bestuur in actie. We hopen dit jaar natuurlijk op een nog betere opkomst want vele handen maken licht werk! Het alternatief is namelijk dat de vereniging bedrijven moet gaan inhuren om schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden te laten verrichten. Dat dit financiële gevolgen heeft, behoeft geen uitleg.

Op zaterdag 29 juni om 8:30uur zullen de emmers, sponsen, borstels, bezems en schoonmaakmiddelen in de kantine klaar staan om door jullie gebruikt te worden! Uiteraard beginnen we met een bakje koffie. We verwachten ongeveer tot 13:00 uur bezig te zijn.

Na afloop zal onder het genot van een drankje en hapje op gepaste wijze worden afgesloten.

In verband met voorbereiden van het klussen, schoonmaakspullen verzamelen en de hapjes en drankjes is het de bedoeling dat je je hier voor aanmeldt via tomvanmoerkerk@hotmail.com

Tot dan!

 

Lees bericht

25 mei inlooptraining Voetbalschool Dolfijn

19-05-2019

Neem gezellig al je vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes,neefjes en vriendjes van school mee!

Lees bericht

Terugblik Nieuwbouw Veilingavond

19-05-2019

Een korte terugblik mét video impressie.

Lees bericht

Laatste thuiswedstrijd VVOG 1: 18 mei 14.30 uur!

17-05-2019

Jij/u komt toch ook kijken?

Nieuwsoverzicht Archief