Met korting naar PEC Zwolle - AZ

11 Februari 2019 / Jeugdcommissie / Algemeen

PEC Zwolle is graag een goede buur, collega-club én gastheer voor alle amateurverenigingen in Zwolle en wijde omgeving die een samenwerkingsovereenkomst hebben getekend met de Voetbalacademie van PEC Zwolle. 

Tot ons grote genoegen is VVOG uitgenodigd voor de thuiswedstrijd PEC Zwolle - AZ op zondag 10 maart. Als convenantclub krijgen wij de mogelijkheid om 100 kaarten af te nemen voor een sterk gereduceerd tarief;

Jeugd t/m 12 jaar: € 5,-

Jeugd t/m 16 jaar: € 10,-

16 jaar en ouder: € 15,-

Wij horen graag uiterlijk zaterdag 23 februari of jullie gebruik willen maken van deze aanbieding. Kaarten zijn te bestellen door een e-mail te sturen naar jeugdcommissie@vvog.nl Daarin graag aangeven hoeveel kaarten jullie per categorie (t/m 12 jaar, t/m 16 jaar, 16 jaar en ouder) willen ontvangen.

Wanneer er nog vragen zijn, neem contact op met de Jeugdcommissie.

 

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief