Nieuw team stroomt in KNVB seniorencompetitie

10 Februari 2019 / / Algemeen

VVOG blijft in beweging en nu is er een nieuw team opgericht: VVOG8. Zij doen buiten mededinging mee tot het einde van dit seizoen in de reguliere KNVB competitie.

Een aantal weken geleden meldde Quinten Pastoor dat hij samen met zijn oude voetbal (studie) makkers uit de jeugd na een aantal jaren opnieuw de voetbalschoenveters wilden strikken om zich te gaan mengen in de seniorencompetitie. Samen met het “oude” team, aangevuld door spelers van de wachtlijst, spelen zij nu voor de sportieve eer in de 6e klasse. De bedoeling is om snel hun niveau weer naar het oude peil te tillen en volgend seizoen een gooi te doen naar de top 3.

VVOG8Na een introductiegesprek werd afgelopen woensdag meteen al voor het eerst getraind door negen enthousiaste heren. Voor tenues, ballen, bidons etc werd gezorgd en afgelopen zaterdag was meteen al de eerste thuiswedstrijd. Het volledige team speelde tegen vv Hoevelaken welke net verloren ging. Maar na één keer trainen en zo'n eerste wedstrijd valt dit absoluut niet tegen en weten we zeker dat het vanaf nu alleen maar beter kan gaan. Aan het enthousiasme ligt het in ieder geval niet.


Wij wensen jullie succes en veel plezier!


De training is op de woensdagavond om 20.00.  Wil je ook mee doen, dan kun je je aanmelden bij de ledenadministratie.

 
Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief