Dani van Dijk tekent eenjarig contract

8 Februari 2019 / / Algemeen

Dani van Dijk heeft een eenjarig contract getekend bij VVOG. De spits wordt beloond voor zijn goede ontwikkeling bij VVOG.

Van Dijk maakte aan het begin van het seizoen indruk op de Zuiderzeecup bij VVOG. Als invaller wist hij toen knap het net te vinden. In de eerste seizoenshelft maakte Van Dijk ook zijn debuut in de Derde Divisie. In de verloren thuiswedstrijd tegen Quick Boys kwam de spits in het veld.

Het bestuur en het groenwitte legioen zijn trots op de talentvolle spits. We hopen dat Dani nog veel mooie momenten mag meemaken op De Strokel en wensen hem veel succes in de toekomst!

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief