Levi Meerman is Pupil van de Week

10 Januari 2019 / / Jeugd

Hoi allemaal,

Ik ben Levi Meerman. Ik ben 8 jaar en ik voetbal nu 4 maanden bij VVOG. Mijn elftal is heel gezellig en we zijn ook best wel goed. We hebben een keer met 24-1 gewonnen! In het begin scoorde ik nog niet zo vaak maar de laatste wedstrijden heb ik wel veel gescoord. Meestal sta ik in de aanval maar het middenveld vind ik ook leuk.

Met trainen doe ik goed mijn best. De wedstrijden vind ik het leukste om te doen. Ajax, Paris en FC Barcelona zijn mijn favoriete clubs. De Jong en Messi vind ik de beste spelers.

Als ik niet voetbal ben ik vaak bezig met zwaardvechten en stoeien. Ik speel veel met mijn vrienden buiten. We bouwen hutten of we verzinnen iets anders om te doen.

Later wil ik voetballer worden of YouTuber. Dylan Haegens vind ik de beste!

De uitslag van de wedstrijd VVOG1 – Ajax wordt 5-3. Dat wordt een leuke wedstrijd dus!

Groetjes Levi

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief