Thomas Vossebelt jaar langer bij VVOG

9 Januari 2019 / / Algemeen

Thomas Vossebelt heeft zijn contract bij VVOG met een jaar verlengd. De clubman speelde recentelijk zijn 150e wedstrijd voor de Groen Witten en is ook volgend seizoen te vinden in het groenwit van VVOG.

De 29-jarige middenvelder is dit jaar een multifunctionele schakel in het eerste elftal van VVOG. Vossebelt wordt gebruikt als rechtsback en centrale middenvelder. Hij beschikte over een aflopend contract, maar dat is opengebroken tot 2020.

Het bestuur, de TC en de supporters van VVOG zijn verheugd over de contractverlening van ‘Vossie’. We hopen dat de spelverdeler nog veel voor de club kan betekenen, zowel binnen als buiten het veld.

 

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief