Volgende week Thema avond bij PEC Zwolle

3 Oktober 2018 / Bestuur VVOG / Algemeen

Op woensdag 10 oktober staat er weer een thema-avond voor de samenwerkende amateurverenigingen bij PEC Zwolle voor de deur!

 

De vorige editie (woensdag 4 april jl.) mochten ze bij PEC Zwolle ruim 140 deelnemers ontvangen. Het streven is dit aantal minimaal te evenaren.

 

Via de onderstaande link de nodige informatie betreft deze avond:

https://peczwolle.nl/nieuws/thema-avond-pec-zwolle-voetbalacademie

 

Ook deze avond is er een gevarieerd programma met verschillende workshops en een presentatie van Technisch Directeur Gerard Nijkamp die je op bestuurlijk niveau komt inspireren.

 

PEC Zwolle heet je van harte welkom op 10 oktober!

Lees bericht

Agenda Algemene Ledenvergadering van 30 april. WIJZIGING IN AANVANGSTIJD naar 19.00 UUR!

19-04-2019

Op dinsdag 30 april 2019 is er een Algemene Ledenvergadering in de kantine van VVOG. Deze begint om 19.00 uur (en niet om 20.00 uur zoals eerder vermeld).

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Nieuwsoverzicht Archief