Afspraken voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag

11 Januari 2018 / / Algemeen

Deze wedstrijd is altijd extra spannend en de mannen van het eerste kunnen jullie support natuurlijk goed gebruiken!

ZAVO, onze supportersvereniging, heeft een leuke actie georganiseerd voor alle jeugdleden: een speciaal vak in VIP sfeer, warme chocolademelk met wat lekkers in de rust en de spandoekenwedstrijd. Hiermee kun je, als jouw spandoek de mooiste en de origineelste is, 2x 15 minuten lasergamen bij Kok Experience winnen! (zie voor meer info over de wedstrijd het bericht van ZAVO van 7 januari jl.).

Omdat jullie natuurlijk massaal naar deze wedstrijd komen, vragen we jullie op de fiets te komen i.v.m. de parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen van onze stewards. Bij de entree kan er door onze stewards inzage in tassen of zakken worden gevraagd.

  1. ook aan je ledenpas. Als je de wedsstrijd gratis wil bezoeken moet je wel je ledenpas tonen.

Ook willen we jullie nog even wijzen op de huisregels bij VVOG en met name op de regels voor:

- alcoholhoudende dranken

- anti-racisme

- vuurwerk

 

Alcoholhoudende dranken worden niet verkocht aan jongeren onder de 18 jaar en er wordt ook streng op toegezien dat die personen deze dranken niet nuttigen. Je bent bij de aankoop van alcoholhoudende drank ook verplicht je legitimatiebewijs te tonen als daar om wordt gevraagd. VVOG controleert ook of gebruikers de leeftijd van 18 jaar al hebben bereikt.

Vuurwerk of fakkels zijn ook niet toegestaan, houdt hier a.u.b. rekening mee! Je benadeelt je vereniging als je toch vuurwerp afsteekt. Bovendien heeft het ook gevolgen voor jezelf!

Bij VVOG gaan we met veel respect met elkaar om. Wij tolereren geen discriminerende opmerkingen of spreekkoren. Samen maken we er een feestje van.

Zo kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat de mannen van VVOG 1 een geweldige wedstrijd kunnen voetballen en gaan we uiteraard voor een riante winst!

Tot zaterdag!

Lees bericht

Teamwinnaars KOK waskaarten actie

21-06-2018

Afgelopen zaterdag zijn bijna alle waskaarten ingeleverd bij VVOG, waarna de inventarisatie kon beginnen en de winnaars binnen de leeftijdscategorieën bekend werden. Helaas zijn nog niet alle kaarten ingeleverd, maar hiervoor zal nog contact opgenomen worden met de leiders.

Lees bericht

Kennismaking Voetbalschool Dolfijn een succes!

19-06-2018

Afgelopen zaterdag was het zover: de Kennismaking met Voetbalschool Dolfijn. Wat een geweldige ochtend!

Lees bericht

Zomerstop 2018

19-06-2018

Vanaf 23 juni 2018 gaat sportpark De Strokel op slot en is het niet meer toegestaan gebruik van de velden te maken. Er zal dan groot onderhoud aan alle velden en daarbuiten worden gepleegd wat geruime tijd in beslag neemt.

Nieuwsoverzicht Archief