Steun VVOG met een verzekering van Univé

17 December 2017 / Sponsorcommissie / Sponsors

Sporten is gezond en het brengt mensen samen. Dat is waar Univé voor staat. Bij Univé staat u er niet alleen voor. Want Univé is een coöperatie en dat betekent voor ons en u: risico’s delen en krachten bundelen. Lokale betrokkenheid staat voor ons centraal. Daarom ondersteunt Univé graag lokale initiatieven in de buurt.

 Steun VVOG met een verzekering van Univé

Univé Harderwijk heeft deze maand een leuke actie met VVOG. Bent u lid van VVOG? En heeft u uw zorg- en schadeverzekeringen nog niet via Univé geregeld? Maak dan nu een afspraak voor het vergelijken van uw verzekeringen, dan maken wij € 25,- over naar VVOG. U heeft al een zorgverzekering bij Univé voor € 100,95 per maand.

https://univeservices.sharepoint.com/sites/Commercieel/Documents/select-728x90.png

Hoe gaat de actie in zijn werk?

U vult uw gegevens in op onderstaande coupon en mailt deze naar m.holtkamp@unive.nl. Vervolgens bellen wij u voor het maken van een afspraak.

Liever direct langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Neemt u de ingevulde coupon dan mee naar de Univé winkel in Harderwijk (Verkeersweg 77). Wij zijn geopend op werkdagen tussen 9 uur en 17.30 uur.

Deze actie geldt t/m 31 december 2017.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief