Superlot voor de kanjers van onze JO19-3

19 November 2017 / Jeugdcommissie / Jeugd

Het team waar plezier, teamspirit, lol en een gezonde portie zelfspot een belangrijke basis vormen is onze JO19-3. Weg van alle selectie perikelen en gedoe omtrent een carrière in het betaalde voetbal. De JO19-3 is het voorbeeld van kameraadschap en een gezonde teamgeest. 

Gezegend met een toptrainer en teamleiders waar we allemaal jaloers op zijn genieten de boys wekelijks van de voetbalsport. Ze noemen zich het triple A-team en kenmerken zich door de juiste instelling en mentaliteit. Hun sterkte kracht? Voetballen omdat ze dat leuk vinden.

De spelers noemen hun trainer, fysical coach, mental coach en coördinator de hangouders die hun helpen bij de zinvolle zaterdagbesteding. Van dergelijke hangouders kunnen we er niet genoeg van in huis halen.

Afgelopen zaterdag ging de JO19-3 na de wedstrijd met hun Superlot op de foto. Van een teleurstellend resultaat (1-5) tegen SDC was in de kleedkamer al weinig meer te merken. Het doel was immers bereikt en dat was lekker een potje voetballen. Het team staat op dit moment op een 6e plaats maar heeft alles in huis nog een paar plaatsen te klimmen en dat gaat ook zeker gebeuren.

Tot slot wil ik je eens verwijzen naar de teamsite van de JO19-3. Het enthousiasme waarmee ze hun sport beleven spat er vanaf. De talentvolle auteur(s) verzorgen mooie wedstrijdverslagen die we wekelijks met veel belangstelling lezen.

We wensen Marian, Peter, Klaas en hun boys veel succes zaterdag tegen Hoevelaken (12.30 uur thuis) en danken ze voor hun bijdrage aan de Grote Clubactie. Top team !!!

Heeft jouw team nog geen Superlot? Het kan nog. Neem contact op met Antonio of Koen en maak nog kans op die vele mooie prijzen en de feestavond voor je vereniging t.w.v. € 5.000,00. 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief