Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017 verkiezing

15 November 2017 / Redactie / Algemeen

Wat een spanning die laatste week dat er nog gestemd kon worden op de genomineerde clubhelden. Het beeld in Harderwijk was duidelijk maar je weet nooit hoe het er in zo’n laatste week aan toegaat. De regionale tussenstand was des te spannender maar wist Goossen toch met een ruime voorsprong op de nummer 2 en 3 af te sluiten.

En dan is het wachten op de uiteindelijke verkiezing door de redactie van de Stentor. Er werd gekeken naar uiteraard het aantal stemmen, campagne, reacties etc. Maandag 6 november zou de uitslag hiervan bekend gemaakt worden. Er zou gekozen worden uit de nummer 1 tot en met 3 van de regio. Maar dan op vrijdag 3 november komt het verlossende telefoontje van de Stentor met de woorden “maak je maar klaar voor de finale de redactie heeft Goossen Luytjes uitgeroepen tot regiowinnaar”.

Dit is een mooie waardering voor alle vrijwilligers die VVOG tot zijn beschikking heeft. En dan…. wat wordt er van VVOG en Goossen verwacht in aanloop naar de finale welke gepland staan op dinsdag 21 november aanstaande bij de KNVB in Zeist.  De opdracht is een korte promotiefilm over de clubheld en de rest komt tijdens de verkiezingsavond in Zeist.

Hieronder de gemaakte promotiefilm gemaakt door VVOG TV met dank aan Julian ’t Jong.


Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017

Lees bericht

De selectie van het klusteam nog niet bekend

17-06-2018

Ook het klusteam had de definitieve selectie graag bekend gemaakt maar de trainer is nog op zoek naar een paar talenten. De scout maakt overuren maar verwacht met deze oproep het team snel compleet te hebben.

Lees bericht

Nieuwe trainer VVOG JO13-1

17-06-2018

Komend seizoen zal Sigi Carrera de nieuwe trainer zijn van VVOG JO13-1. Benieuwd naar Sigi? Lees dan verder. Hij stelt zichzelf graag voor aan de VVOG familie.

Lees bericht

Business club VVOG aanwezig bij Haring Party Harderwijk 2018

16-06-2018

Dankzij onze sponsor Timeflex werd de mogelijkheid geboden aanwezig te zijn bij de Haring Party Harderwijk 2018.

Nieuwsoverzicht Archief