Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017 verkiezing

15 November 2017 / Redactie / Algemeen

Wat een spanning die laatste week dat er nog gestemd kon worden op de genomineerde clubhelden. Het beeld in Harderwijk was duidelijk maar je weet nooit hoe het er in zo’n laatste week aan toegaat. De regionale tussenstand was des te spannender maar wist Goossen toch met een ruime voorsprong op de nummer 2 en 3 af te sluiten.

En dan is het wachten op de uiteindelijke verkiezing door de redactie van de Stentor. Er werd gekeken naar uiteraard het aantal stemmen, campagne, reacties etc. Maandag 6 november zou de uitslag hiervan bekend gemaakt worden. Er zou gekozen worden uit de nummer 1 tot en met 3 van de regio. Maar dan op vrijdag 3 november komt het verlossende telefoontje van de Stentor met de woorden “maak je maar klaar voor de finale de redactie heeft Goossen Luytjes uitgeroepen tot regiowinnaar”.

Dit is een mooie waardering voor alle vrijwilligers die VVOG tot zijn beschikking heeft. En dan…. wat wordt er van VVOG en Goossen verwacht in aanloop naar de finale welke gepland staan op dinsdag 21 november aanstaande bij de KNVB in Zeist.  De opdracht is een korte promotiefilm over de clubheld en de rest komt tijdens de verkiezingsavond in Zeist.

Hieronder de gemaakte promotiefilm gemaakt door VVOG TV met dank aan Julian ’t Jong.


Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017

Lees bericht

Ome Jan Bouquet toernooi 23 december 2017

20-11-2017

JO11-PUPILLEN, JO9-PUPILLEN, JO8-PUPILLEN LET OP!!!

Lees bericht

Het VVOG Sinterklaasfeest op woensdag 29 november 2017

19-11-2017

Het Sinterklaasfeest 2017 belooft een spektakel te worden. Met een heuse Sinterklaasshow gaan we er een geweldige middag van maken. JO9 en JO8 en Voetbalschool Dolfijn. Geef je snel op !!!

Lees bericht

Superlot voor de kanjers van onze JO19-3

19-11-2017

Weer een Superlot verkocht en deze keer van “het dreamteam” de JO19-3. Wie o wie gaat er met het laatste Superlot ten vandoor en maakt kans op mooie prijzen. Het kan nog steeds!!

Nieuwsoverzicht Archief