Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017 verkiezing

15 November 2017 / Redactie / Algemeen

Wat een spanning die laatste week dat er nog gestemd kon worden op de genomineerde clubhelden. Het beeld in Harderwijk was duidelijk maar je weet nooit hoe het er in zo’n laatste week aan toegaat. De regionale tussenstand was des te spannender maar wist Goossen toch met een ruime voorsprong op de nummer 2 en 3 af te sluiten.

En dan is het wachten op de uiteindelijke verkiezing door de redactie van de Stentor. Er werd gekeken naar uiteraard het aantal stemmen, campagne, reacties etc. Maandag 6 november zou de uitslag hiervan bekend gemaakt worden. Er zou gekozen worden uit de nummer 1 tot en met 3 van de regio. Maar dan op vrijdag 3 november komt het verlossende telefoontje van de Stentor met de woorden “maak je maar klaar voor de finale de redactie heeft Goossen Luytjes uitgeroepen tot regiowinnaar”.

Dit is een mooie waardering voor alle vrijwilligers die VVOG tot zijn beschikking heeft. En dan…. wat wordt er van VVOG en Goossen verwacht in aanloop naar de finale welke gepland staan op dinsdag 21 november aanstaande bij de KNVB in Zeist.  De opdracht is een korte promotiefilm over de clubheld en de rest komt tijdens de verkiezingsavond in Zeist.

Hieronder de gemaakte promotiefilm gemaakt door VVOG TV met dank aan Julian ’t Jong.


Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017

Lees bericht

Kerst klaverjassen ZAVO

15-12-2018

Zaterdag 22 december 2018 organiseren we weer het jaarlijks terugkerende kerst klaverjassen.

Lees bericht

Tim Muller verlengt bij VVOG

14-12-2018

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 19 december

14-12-2018

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 19 december a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Nieuwsoverzicht Archief