Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017 verkiezing

15 November 2017 / Redactie / Algemeen

Wat een spanning die laatste week dat er nog gestemd kon worden op de genomineerde clubhelden. Het beeld in Harderwijk was duidelijk maar je weet nooit hoe het er in zo’n laatste week aan toegaat. De regionale tussenstand was des te spannender maar wist Goossen toch met een ruime voorsprong op de nummer 2 en 3 af te sluiten.

En dan is het wachten op de uiteindelijke verkiezing door de redactie van de Stentor. Er werd gekeken naar uiteraard het aantal stemmen, campagne, reacties etc. Maandag 6 november zou de uitslag hiervan bekend gemaakt worden. Er zou gekozen worden uit de nummer 1 tot en met 3 van de regio. Maar dan op vrijdag 3 november komt het verlossende telefoontje van de Stentor met de woorden “maak je maar klaar voor de finale de redactie heeft Goossen Luytjes uitgeroepen tot regiowinnaar”.

Dit is een mooie waardering voor alle vrijwilligers die VVOG tot zijn beschikking heeft. En dan…. wat wordt er van VVOG en Goossen verwacht in aanloop naar de finale welke gepland staan op dinsdag 21 november aanstaande bij de KNVB in Zeist.  De opdracht is een korte promotiefilm over de clubheld en de rest komt tijdens de verkiezingsavond in Zeist.

Hieronder de gemaakte promotiefilm gemaakt door VVOG TV met dank aan Julian ’t Jong.


Goossen Luytjes door naar finale Clubheld 2017

Lees bericht

Pupil van de week Auke van Dijke

22-02-2018

Bij de wedstrijd VVOG - Spijkenisse is Auke van Dijke van VVOG JO9-2 pupil van de week. Deze topper stelt zich graag aan het VVOG publiek voor.

Lees bericht

Covebo nieuwe Goudsponsor!!

22-02-2018

Liesbeth Redeker en  Sieds Severein hebben recent, namens Covebo,  het nieuwe Goudsponsor-contract getekend. Covebo was Zilversponsor en heeft bewust de keuze gemaakt om het contract op te liften naar Goud.

Lees bericht

Topscorer Biya verlengt bij VVOG

20-02-2018

Pernelly Biya (24) heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De buitenspeler gaat op voor zijn vijfde seizoen bij de Groen Witten.

 

Nieuwsoverzicht Archief