De ZAVO organiseert weer een spandoeken wedstrijd

7 Januari 2018 / ZAVO / ZAVO

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zaterdag 13 januari 2018. Die dag staat de derby tegen DVS'33 op het programma. De supportersvereniging ZAVO organiseert wederom, in samenwerking met KOK Experience, een spandoekenwedstrijd.

Voor diegene die het mooiste en meest originele spandoek maakt is er een mooie prijs te verdienen. De winnaar mag namelijk 2 x 15 minuten lasergamen bij KOK Experience.

De prijs is voor 8 personen en is inclusief 1 drankje p.p.!

Maak samen met je vrienden, familie of je teamgenoten een mooi spandoek en moedig op deze wijze het eerste elftal aan.

Mocht je zelf geen laken hebben, neem dan even contact op, via de mail op de website, met het bestuur. Wij zorgen dat je dan een laken krijgt.

Het bestuur van de ZAVO zal tijdens de wedstrijd de winnaar kiezen. 

 

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Lees bericht

Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16-10-2018

Denk jij óók graag met ons mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

 

Nieuwsoverzicht Archief