De ZAVO organiseert weer een spandoeken wedstrijd

7 Januari 2018 / ZAVO / ZAVO

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zaterdag 13 januari 2018. Die dag staat de derby tegen DVS'33 op het programma. De supportersvereniging ZAVO organiseert wederom, in samenwerking met KOK Experience, een spandoekenwedstrijd.

Voor diegene die het mooiste en meest originele spandoek maakt is er een mooie prijs te verdienen. De winnaar mag namelijk 2 x 15 minuten lasergamen bij KOK Experience.

De prijs is voor 8 personen en is inclusief 1 drankje p.p.!

Maak samen met je vrienden, familie of je teamgenoten een mooi spandoek en moedig op deze wijze het eerste elftal aan.

Mocht je zelf geen laken hebben, neem dan even contact op, via de mail op de website, met het bestuur. Wij zorgen dat je dan een laken krijgt.

Het bestuur van de ZAVO zal tijdens de wedstrijd de winnaar kiezen. 

 

Lees bericht

Vakantiekriebels bij SD Sportswear

15-07-2018

Vanaf nu op vier mooie VVOG-artikelen 10% korting in onze webshop. Tot hoe lang deze vakantiekriebels duren, is bij ons niet bekend. Dus wacht niet te lang, maar profiteer snel en bestel! 

Lees bericht

Competitieprogramma en Bekerloting VVOG-1

07-07-2018

Het seizoen is officieus gestart, het speelschema van de Derde Divisie is bekend en de loting voor de KNVB-beker is verricht. Maar tegen wie spelen de Groen Witten dit seizoen? En wanneer staat de Derby van de Veluwe op het programma? Op deze vragen geven we je nu antwoord!

Lees bericht

Installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor

03-07-2018

Naast bordsponsor is installatiebedrijf Van den Os Harderwijk vanaf komend seizoen bronssponsor voor de komende drie jaar.

Nieuwsoverzicht Archief