VVOG Zondag 3 is op zoek naar jou !

16 Juni 2015 / Redactie / Algemeen

Na al het selectie nieuws  over VVOG Zondag 1 en 2 zou je bijna vergeten dat er nog een team op Zondag speelt en die zijn op zoek naar nieuwe spelers.

VVOG-zondag blijft toch een bijzonder stukje van onze vereniging en ondanks alles is er van het begin af aan altijd ook op zondag gevoetbald. Sterker nog in het begin zelfs alleen maar op zondag!

VVOG-zondag 3 heeft al jarenlang een min of meer vaste kern aan spelers, die eigenlijk allemaal in hun jonge jaren deel uitgemaakt hebben van de zondagselectie, maar ook vaak nog op zaterdag of elders nog gevoetbald hebben. Wie kent ze niet, de klinkende namen als: Eric Jan Boor, Arthur Fransz, Fred Dijkstra, Martin Nieuwhof, Andries en Thijs Schreuder, Beert Karssen, de broers Van Ark etc.

Maar goed, door sleet en ouderdom zullen we maar zeggen, vallen er nu toch zo links en rechts wat mannen weg en daarom kunnen ze bij VVOG-zondag 3 wel wat "vers bloed" gebruiken. Was het vroeger nog gewoon een eer om met deze mannen te mogen voetballen (vonden ze zelf hé) dan ziet men dat nu gelukkig toch wat genuanceerder.

Wil jij op zondagmorgen (thuiswedstrijden om 11.00 uur, uitwedstrijden tussen de 09.30 uur en 12.00 uur) voetballen in KNVB verband, meld je dan even bij Eric-Jan Boor (ejboor@gmail.com) of één van de spelers of via de website van VVOG. Ook als je wel wilt voetballen, maar misschien niet alle wedstrijden kunt, kun je je bij ons aanmelden. Uiteraard zal de ballotagecommissie het laatste woord hebben, maar dat spreekt!!


 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief