Veel succes Ed Engelkes !

9 Juni 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

Vanmiddag spelen de AJAX dames de bekerfinale tegen PSV. We wensen Ed Engelkes en zijn meiden veel succes !.

Op Tweede Pinksterdag staat de finale van de KNVB Beker voor vrouwen op het programma. De Ajax Vrouwen en de vrouwen van PSV/FC Eindhoven treffen elkaar maandagmiddag op het Sportpark Goed Genoeg van AFC in Amsterdam. De wedstrijd wordt live uitgezonden op FOX Sports Eredivisie!

De vrouwen van Ajax haalden de finale door in de achtste finale met 0-5 te winnen van ATC’65, in de kwartfinale sc Heerenveen met 0-2 aan de kant te zetten om vervolgens in de halve finale met 0-2 FC Twente te verslaan. Voor de ploeg van trainer Ed Engelkes zou de KNVB Beker de eerste hoofdprijs zijn sinds de oprichting in 2012.

Ook PSV/FC Eindhoven won in aanloop naar de finale drie uitduels. Zij versloegen achtereenvolgens Fortuna Sittard met 1-5, Buitenveldert met 0-7 en PEC Zwolle met 1-2. Beide teams hebben voor het eerst in de historie de bekerfinale bereikt. Wie mag voor het eerst in de historie de KNVB Beker omhoog houden? De finale begint om 14.30 uur!

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief