Oefenwedstrijd
Datum Dinsdag 15-08-2017
Aanvang 20:00

VVOG op schot tegen Renswoude (0-6)

De wedstrijd in Renswoude had veel weg van de wedstrijd die VVOG op de Veluwade speelde tegen Hierden. Ook Renswoude was nog maar kort in training en VVOG bleek - met name in de tweede helft - oppermachtig toen bij Renswoude de pijp was opgerookt. VVOG wist zijn overwicht met 1 doelpunt voor rust en 5 na rust kracht bij te zetten.

De eerste helft was van een mager nivo. Er werd gespeeld in een geïmproviseerde samenstelling om zoveel mogelijk spelers, die in de voorbereiding niet geheel fit waren, wedstrijdritme te laten opdoen. De onwennigheid was verklaarbaar.

Met Guido de Graaf weer in de spits stond er een target man. Hij bleek in de 21ste minuut van waarde in een combinatie met Harrie Kersten. Met een subtiel “een keer raken” kwam Harrie Kersten door in het centrum. Hij werd neergelegd. De toegekende penalty werd onberispelijk benut door Guido de Graaf. (0-1)

Er kwamen in de eerste helft te weinig bruikbare voorzetten van de zijkanten. Spits Guido de Graaf werd daardoor onvoldoende in stelling gebracht.

De als linksback spelende Yorick  Hogetoorn teisterde in de 35ste minuut met een afstandsschot nog de lat. Maar dat was het dan tot aan de rust.

Nadat Renswoude in de 54ste minuut dichtbij de gelijkmaker was met een bal op de paal, nam VVOG het commando van de wedstrijd volledig over. Na een voorzet op maat van Oussama Labari knikte Guido de Graaf in de 56ste minuut fraai de 0-2 binnen.

In de 68ste minuut was het weer raak toen Moustafa Kalkan een pass van de ingevallen Frank Hol verzilverde. (0-3) Daarna was het de beurt aan Frank Hol zelf, die na een steekbal van Oussama Labari, de 0-4 liet aantekenen.

Oussama had er vanavond schik in en nam een afgeslagen voorzet op de rand 16 op de pantoffel en dat was 0-5.

De penalty in de 81ste minuut van Frank Hol, gegeven omdat de doorgebroken Jeffrey Snijders was gevloerd, werd gestopt door de keeper van Renswoude maar dat was kort uitstel. De 0-6 kwam in de 84ste minuut van de voet van Hein Kort die met een fraaie slalom de verdediging uiteen speelde en de keeper van Renswoude kansloos liet.