Selectienieuws

23 April 2008 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste



door TC

Ruud Posthumus, Danny de Beer en Richard Burgemeester (teammanager)

Danny de Beer komt volgend seizoen bij VVOG voetballen. Hij speelt nu voor de zondag amateurs van FC Omniworld in Almere. Omniworld komt uit in de hoofdklasse zondag. De Beer wordt in juli 23 jaar en speelt al 4 seizoenen bij FC Omniworld. De laatste 2 seizoenen wist hij ongeveer acht keer te scoren per seizoen. Niet gek voor een middenvelder(linksbenig). Voordat hij bij Omniworld speelde kwam hij één jaar uit voor de A-jeugd van FC Utrecht. Daarvoor speelde hij zijn hele jeugd bij Omniworld.

Vorig seizoen werd Danny één keer opgeroepen voor een KNVB amateurselectie wedstrijd. Verder dan de selectiewedstrijd kwam het voorlopig nog niet.

Danny is montage medewerker bij een keukenbedrijf, hij heeft onlangs een huis gekocht in Almere waar hij deze zomer met zijn vriendin hoopt in te trekken.

Danny vindt het een uitdaging om voor een zaterdaghoofdklasser uit te komen. Het zaterdag voetbal spreekt meer aan dan de zondaghoofdklasse aldus Danny.

Danny de Beer


Van de A-junioren is Sander Blom (18 jaar) toegevoegd aan de 1e selectie. Sander heeft zijn voetbalopleiding genoten bij Unicum uit Lelystad waar hij ook woont. Vorig seizoen maakt hij de overstap van de jeugd van Unicum naar de jeugd van VVOG.
Sander is een rustige, goed meevoetballende keeper met een goede trap. In de wedstrijden van de A-jeugd valt hij op door coaching en organisatie van de verdediging.

Sander is erg blij met deze kans bij de 1e selectie en zal er alles aan doen om het vertrouwen waar te maken. Hij ziet het eerste jaar voorlopig als een leerjaar en hij hoopt toch een kans te krijgen en te pakken.  

Sander Blom

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief