Tino Stoop for president

4 Oktober 2013 / Redactie / Algemeen

Tino Stoop liep gisteren tijdens de wedstrijd VVOG-Staphorst 24 kilometer op een loopband voor de Bas van der Goor foundation.

 

 

U zult denken. Is die man wel goed bij zijn hoofd. Laten we u gerust stellen. Dat is het geval. Maar Tino weet ook hoe moeilijk mensen met diabetes het wel hebben en daarom zet hij zich in voor de Bas van der Goor foundation. Het team van het Centrum voor Fysiotherapie steunt dit doel van harte en stelt daarom een loopband beschikbaar waarop onze Tino even denkt 24 kilometer bij elkaar te lopen. En voor elke meter wil hij 0,10 eurocent hebben en dus staat er een grote schoen (Nee, niet die van Sinterklaas, da's nog effe wachten) en we weten zeker dat u daar wat in gaat doen. Want zeg nou zelf, 24 kilometer op een zaterdagmiddag op een loopband dan moet je echt wel een beetje fanatiek zijn. En daar is het nog niet mee afgelopen want Tino vertrekt dan ook nog even naar Amerika om mee te doen aan de marathon van New York op 3 november. Mensen nog an toe, wat een held. Neem dus morgen je beurs mee en steun Tino om zijn doel te halen. Wij gaan dat als bestuur en sponsorcommissie ook zeker doen. Wij zeggen vanaf deze plaats Tino for president en veel succes. We gaan je op de voet volgen !.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief